no more blog.

Jag tror inte jag ska blogga längre. Ingen vits jag bloggar.. inget mer blogg för min del

happy b-day

Idag ska vi fira LILLA alex han blir nämnligen 3 år idag :D

2 hot to be true

TOP, 2 hot to be true! guy 2 de raigt ♥



music




241209

God morgon. Har haft en ganska bra kväll igår med nära och kära! nu kommer bilder upp!
fick inte så mkt julklappar.men jag klarar mig! :D

fr vänster - alicia ngoc och long

nere alex och farsa.

jag kusin hansmorsa och mammas kusin.

söta!

lite suddig bild. iaf jag och ngoc.

^^

:D

:D

 


GOD JUL

happy fking x-mas säger ja bara!!!

tmhkajpx km


jobb dag 2

jobb dag 1

- tänkte nästan dö när jag jobbade idag. 4 första timmar var ju grymmast! :( men klarar mig med 6 timmars arbete. morsa kom efter mig, sen jick jag i dushen och sen till ngoc's på kvällen! mysig kväll med julstjärnor och glögg!

jobb dag 2


- gick bättre än gårdagen. blev 8 timmar för min del! jätteglad och stolt. fick även besök av jesper, trevligt. har inte sett honom på länge så. oförväntat. kul att jobba där bara utlänningar , pratar imunn på varandra med deras språk lite fun, när dom har svårt att förstå varandra lite ^^

On and on again

God kväll! Blev inget jobb idag. Eftersom jag hade stregring, stannade hemma. Så, vart hemma hela dan. Fick besök av Medina kl 6 så har hon varit här till 8. Hon åkte just. Imorgon ska ja definitiv(t) jobba. Need cash. Om hostan hindrar mig eller stegring så stannar jag hemma!

brittany murphy

Såg just att nån hade bloggat att Brittany Murphy är död. R.I.P! Hon blev endast 32 år gammal.






Imorgon ska jag jobba, VÄXTHUS! hoho.

the way i are

Morning! Inte riktigt. Vaknade 12 tiden. Har bara suttit här sen dess och ätit frukost lite. Kl. 16 kommer Azra efter mig då blir det till Kristinestad's kyrka. Där vi ska spela ngt. Det är bara vissa musikanter som ska åka så. Iaf så tänkte jag mest chilla ikväll senare. Skulle jobba imr (?) men blev inget av. För jag hostar och så. Men nu ska ja gå och fixa mig!




The way i are  ( gammal goding! )



50 cent & ne-yo

baby by me



he ate my heart

Gårdagen var super i stan (Vasa). Var där med morsa, moster, Ngoc och Thu. Julshoppade. Fick för det mesta mycket handla och sen 19-20 for vi hem. När jag kom hem så kom Thu till mig. Fixade mina nails! Supersnygga blev dem.


Imorse hade vi julfest för hela skolan, jättemysigt och nice var det. Har tyvärr inga bilder! Äntligen jullov, haha! Tycker ba det härligt.

Har vart på träning idag, gick superbra. Många var vi också. Såna träningar vill jag ha! :)
Ikväll blir det väl Nuppe då. Dennis joinar också.


HAPPY FACE

Är i skolan, slutar om 1 timme! SNART TAR VI JULLOV! Återstår bara julfest kvar som sker imorgon. Happyface!

Staan nu efter skolan ,eller efter engelskan. Julhandlar lite med Nuppz och Thu ^^



Medinas flörtreplik ;)

How you doin? / Medina :D

at school

Nu sitter jag i skolan och pluggar till hundra (kemi). Fick gå från kemin och göra läxan hemma. Så, nu orkar jag inte göra det längre. Får sitta här och mögla lite inför nästa lektion. Det är finska! -ysssssssh. Ännu en dag då man är trött. Ikväll blir det övning, ush. Kan vi inte skippa övningen? Ändå jullov snart.. Zzzzz. Och i mars (?) blir det show! Meeen nu ska ja nörda FB spel lite.

he's so funny



funny and cute :D mera video -> Mychonny

längtar stort

Haha, min vän Chung tycker att jag ska komma till London efter jag tagit studenten (om jag tar). Men enligt mig själv så tycker jag mera om Canada. Meen, jag tror nog det blir en sån år för mig - tar ett mellan år åker till faster i Canada, jobbar inom något, fixa upp min engelska!


Idag har vi haft julfest övning med 1:or. Fick lite gjort för alla var ju inte med. Men idag var ju man superduper trött iskolan. Fick nog åtminstone 7 timmars sömn, men det verkade som inte det räckte till. Ska leta mig till sängs tidigare ikväll då. Bara 2-3 dagar kvar tills jullov! LÄNGTAR STORT!

happy fking X-mas biatches.

övar inför julfest

är i gymnasiets gymnastiksalen och övar till dette julfest. trååkigt :D men jag thu medina behöver inte vara med i något, vi sköter det tekniska som ljud och sånt -_- :)

cute


london called

Har livsåskådning nu, ska väl leta hemmåt efter håltimme som vi får nu efter. Om det inte blir nått annat program då. tröött idag igen. Fyfan kunde knappt stiga upp!




LONDON CALLED : morsa ringde åt Luan's morsa igår, så svarade Luan då, så sa morsa du får snacka med luan.
Så snacka vi en stund då där, så fråga ja han vrf han inte var på datorn. Han hade inte internet men han skulle få på tisdag (?) vilket jag inte förstod riktigt, denna tisdag eller ej? men vi får höra av honom mer sen. Kanske han uppdatera nu lite senare :)

Siwon - super junior


siwon & hankyung

Choi Si-won (born February 10, 1987), also credited as Siwon, is a Korean pop singer and actor. He is a member of super boy band Super Junior and is part of its subgroup, Super Junior-M. Siwon is best known for his role in the 2006 Hong Kong historical action film A Battle of Wits as the young prince, Liang Shi. He is also one of the first four Korean artists to be on Chinese postage stamps

källa : wikipedia

tattoos











super junior


kim kibum! KUTE


1 vecka kvar

Jag tycker blogg börjar bli lite trög här. Men skitsamma. Nu sitter jag ännu en gång i psykologirummet och skriver om sexualtiten&sex. Har livsåskådning och jag har snart färdigt ska bara skriva något eget så är det klart. Idag är jag jättetrött. Har vaknade tidigt men trött är man ändå.. Vet inte vad som händer ikväll, måste tänka ut vad jag ska köpa för julklappar och present! damn, mycket att göra. Sista veckan före jullovet också!


Luan, om du nu läser detta. HÖR AV DIG :o inte har du redan glömt bort oss!? :(



grattis anh iu


header

tror jag ska ändra om headern nu lite :)

s-s-s-öndag

Morsa köpte mascara åt mig i går. Den är jättebra, IsaDora. Igår kväll var jag ut med emilia och ngoc. Sen stack vi till teboil me hans kusiner. Sen kvart före 1 gick jag och emilia hemåt. Somna väl runt 2-3 tiden. Och i morost hade jag jättesjukt i vaden. Ushä. Nu har jag suttit här en stund nu och sen ska jag väl hjälpa lite här hemma om jag orkar. Måste köpa julklappar. Har inte köpt nåra, eller två har jag men det räcker inte! Men nu hejsss


morgonträning

började denna morgon med fotbollsträning s.k "morgonträning". Vi var 5 st på träningen. Hårt men intensiv träning! har varit i dushen nu och bara suttit här sen dess eller nej, från 3 faktiskt. Är så jävla stolt jag köpte en ny tandborste! :)) hahaha mycket att skryta om!


at my aunt

sitter hos moster med mina sötkusiner. sitter även här och spelar gunny, men blev utloggad pga att Z&L ska göra något med min gubbe! isåfall, jättetrött idag, ska väl sova tidigt ikväll om jag lyckas, och imorgon kl 11 har jag träning. s.k morgonträning. sen på eftermiddag vet jag inte vad det händer.. sova eller så sitter jag framför datan och nördar mig. sen efter det har jag lovat min kompis Emilia att jag ska hänga med henne. nu ska jag göra något annat. vem vinner idol ikväll tro? :)

tröttis today

Sitter ännu en dag i skolan på livsåskådning. Skriver om samma sak ännu, har inte fått det gjort ännu. Har gått mer än 24h Luan lämnade Närpes da big city. Jaa, trött är man idag. Idag ska jag gå och kolla ögonen på nytt. Sen efter ska jag hem och kolla 'maanaja' med Medina (exorcismen) eller vad den nu heter..? Nu blir det snart mat. ^_^


speechless

lady gaga - speechless

SHE IS SO FKNG AWSOME.


goodbye my lover

Tänkte skriva lite. Vet ej om jag bloggar mer ikväll. Min blogg håller på att gå neråt, jag skriver ju inte så intressanta inläggar.

Dagen startade med en väckarklocka som ringde 05:15. Trodde jag ställde in klockan fel, sen satte jag om den till kvart före åtta. Så plinga det till så visste jag att jag skulle vakna så tidigt, gjorde mig färdig för en bilresa till Vasa. Vi startade typ 10 över 6 härifrån. Hämtade min kusin och Ngoc. Min kusin sticker till Norge nu så, han är där ca 1 månad.. Skulle ta "farväl" med min underbara barndomskompis Luan. Trodde inte tårarna skulle rinna så grymt men det gjorde det. Kan inte första han ska flytta! Nåja, det är ju deras liv, vi kan inte ändra på allt ju? Sen när jag kom hem då blev det en timmas sömn, skönt, sen satt jag framför datan och spelade lite gunny och sen blev det skola med Ngoc då. Nu har vi käkat skollunchen och ska börja skriva om min LÅ uppgift nu som jag ska ha det gjort denna vecka. Nu ska jag börja jobba å sluta skriva! ikväll blir det övning oxå,..

woot

DAMN, TWO DAYS  LEFT!

COUNTDOWN

we'll miss you sunshine.


picture fr. 051209

Före allihop kom drack vi champagne (?) :D

grupp bild (ida, hieu, ngoc, luan, hannes, jag & thu)

jag&hieu

'

girls girls girls!

 

jag och sötisida!

LOVE!

<3

hieu & ngoc

-_-'' :D

söta söta!

ellinor, svennegirl och julia!

jag o ensöting (:


alicia keys

Har spenderat kvällen med Luan&Ngoc nu. + hans kusin. Vi stack till ngoc's för att vi inte hade ngt att göra här så vi stack dit. Så kvällen blev rättså bra. Sen var jag med hans kusin och snackade lite! Nu blir det lite musik i huvve, har prov imr!

Alicia Keys - Empire state of minde (Part 2) Broken down
Alicia Keys – Empire State Of Mind (Part II) Broken Down

middag me Luan's

Ikväll blir det middag med Luan och hans familj. Just nu håller morsa och jag att kocka lite, så jag ska just gå och duka bordet och nån gång runt 6-7 tiden kommer de hit. Jag stack ju tidigare hem idag och var framfö datan 4-5 timmar! Damn, hahaha känner mig okoncentrerad just nu vill bara sitta här.. Nej nu ska ja gå och hjälpa morsa lite!

vet inte vad vi ska göra för mat men julmat kanske? nått i den stilen


music playlist


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Playlist at MixPod.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

my playliist


!"#&¤/(%%¤

Halleluja, bloggar nu innan ja ska göra nått projekt i LÅ. Sitter och nördar FB före och vet inte vad jag ska ta upp inom "sex och moral" ofc har den en mening om vad ja skriva om, men jag är bara lite trögfatta såå.

Ska åka hem efter denna lektion. Orkar inte vara här så åker hem och sover ist! Vad gör det om jag är borta 2-3 timmar. SOVA  så man mår bättre är bättre än att inte få kunskap att sitta i hjärnan..

Ikväll blir det middag hos oss och Luan's familj kommer över. Har vart med Luan nu i 4 dagar ;o och det är inte länge kvar tills han åker !! 3 Dagar kvar tills han sticker iväg..!!

avskedsfest va bra!

Dagen igår startade så där bra. Stack till träningen 45 min för tidigt, fick sitta och frysa.. Det var faktiskt tung träning för att vara den första träningen. Orkade knappt springa så mycket och fick ont bakom öronen, det tryckte till nu som då. Sen kom farsa efter oss, jag och emilia. Stack till Nygårds med Ngoc efter Luan's ''avskedspresent''. Det va en sån halsand med en ring där det va in graverat " LUAN VAN NGOC 4-EVER ♥"! Skitnice blev det. Sen for jag hem och dushade och fixade allt. Sen så var det till Casa men Luan, Ngoc, Thu, Medina och Hieu. Efter det vandrade vi till Ngoc efter grejjer och sen till Luan. När vi kom till Luan så fick champagne (?) och sen började de shotta konjak också.. Blä! Sen efter det började komma en massa folk dit. Sen blev det lite sämre för min del. Fick prata med en viss folk och få ut allt det man vill säga. Att säga åt några det man är lite 'ledsen' över är ju hur bra som helst! eller hur? Men men ett tag var det massor med folk sen bara försvann nästan allihopa. Det var flera som däckade också! Hihi, lite sämre för dem. LÅNG NATT. Seriöst. Somnade inte förrän 7-8 på morgonen. DAMN vad man var trött. Jag har sovit i 2 långa timmar. Hjälpte det nått? Nej!? Svider i ögonen och nu ska ja springa i dushen. Har vart hos Luan hela natten med bra sällskap! som t.ex ngoc and the company :)

Bilder kommer in senare. (om ja ens får nåra bilder :o)

cheeky monkeys

cutie


B-b-b-eyonce

har sett beyonce ta emot ganska många priser så laddar upp denne.

SWEET DREAM


me ♥ heels


The blue one!


domhär gillar jag som mest! :)


kändisar i klackar!


den röda är finast. dom andra ser helt vanliga ut tkr jag. ^^

övning next

Vandrade hem med mina Fred Perry skoar. Skita kallt var det, hade inga yllestrumpor heller. Har sovit i en halv timme nu. Skönt nu blir det övnig för min del!

intressant inlägg; skolmaten

ME LOVE FOOD

empty frames

Ne-Yo' - Empty frames ♥


bildkonst gick bra!

Idag har jag jätteont i armen och har haft huvudvärk + att jag känner mig som om jag hade pms, irriterad på alla. Typiiskt. Skolan gick bra, fick ut Bildkonst provet, gick bättre än vad jag trodde! 7- är väl inte så illa? Har varit på övning ikväll kändes bra men mådde skitet. Nu ska jag nörda lite, för jag har pluggat! Soo proud! Nu ska jag nörda data lite.

svininfluensvaccinet

Tog den idag! (1.12.09) Det tog faktiskt sjukt när jag tog den. Vet icke vrf det tog sjukt men det tog bara sjukt. Har inte fått huvudvärk eller något annat bivärk. Men nu börjar det faktiskt göra ont när jag rör vid min vänstra arm. Blä! Som sagt startade dagen med att vi tog vaccinet. Trodde inte jag skulle dö. Fick inte panik heller, glömde helt och hållet bort att vi skulle ta sprutan. Nog med sprutan. Skolan var helt okey, hade ingen lärare 2 sista lektionerna så stack hem redan 3. På riktigt slutade vi 4 men, orkade nog inte vara där längre såå. Hela kvällen har jag bara suttit här. Nu ska jag nörda mig ännu mer. Sen blir det plugg.


still no snow

wäh, har inte bloggat nu på 1 dag fast jag 'hade' tid. Igår var det bästa träningen på länge men nu har jag sjukt i ryggen! ajaj, så ska jag börja åka iväg mot skolan också! Blev en kort inlägg  här nu, fyfan vad jag inte ser framemot dagen :o fortfarande inget snö

RSS 2.0