Never be the same again

Nu har jag äntligen fått en del packat! Har pratat med mamma om saker, skall även köpa henne läppenna! Jag har nu suttit och laddat ner filmer från Mp3 music, koreanska och vietnamesiska låtar. Det var ett bra tag sen jag noga lyssnade på vietmusik. Men ändå känns det konstigt att lyssna på vietmusik. Skall snart gå och lägga mig, skall behöva sova mycket för jag sov dåligt igår. Ganska roligt när farsan och brorsan sitter och kollar Jackass medan jag och morsa sitter och pratar om ekonomi.. Ha ha :)) Nu går jag, kanske bloggar imorgon bitti, men kommer inte att kunna blogga mera då jag är i Paris! Hejhopp! :))

19:54

Det är ljust därute ännu, klockan tickar snart åtta. Fortfarande ljus, betyder sommarn är på väg, men våren verkar vara lite försenad! Iaf, skall åka iväg till Paris imorgon. Sker runt 18-19 tiden på kvällen från Helsingfors till Paris. Otroligt nervös och har inte hunnit packa så mycket. Vet inte hur det kommer att vara där, eller direkt sagt hur VARMT det är där. Kläderna är packade, men det som saknas är dushgrejjer, hårgrejjer och smink. Nu ska jag fortsätta mitt packande! Annars har jag inte med allt.. :)
jag dör för koreaner ~.~ ♥

I don't speak spanish

Sitter i skolan nu och har skrivit finska uppgiften. Sitter i latrummet nu med Eric och Enrique. En brasiliansk och en mexikan. Funny! Iaf skall inte göra så mycket idag, ska pack och ingenting annat.. :D They speak spanish with each other. ;D


What are words

Sorry för dålig uppdatering. Har inte orkat uppdatera något. Har som sagt haft huni här dessa dagar. Så spenderar inte mycket tid åt och blogga. Ska snart åka iväg till Paris, på tisdag! Imorgon skola från 8.50-13.30, ganska lång dag, har finska skrivuppgiften att skriva. Sen efter det så blir det att packa för fullt! Har mycket att göra efter när jag kommer hem..
One of the moste sensitive song ever! Love this song. ♥

Mera att läsa

Oh, så mycket läsandet. Höll på att mixa suprise till honey tills imorn. Men nu ska läsandet börja igen!! Har läst (inte ens) halva boken, (kanske.). Men har viktiga saker ännu att läsa.. Har 2 böcker att läsa ännu, ska ta å kopera viktiga delar imorgon, boken tillhör nämnligen Ngoc :) Men han läser på matten nu så jag fick låna den tills imorgon. Skolan på 2 lektioner och en färgning på gång därefter, troligtvis! Sen kommer älskis. Ska läsa nu, mina ögon blir trött av datorn har jag kommit fram till. Update later yaao!♥

Mars 21

this is how i look, these days.. a tired vaniii who can't sleep at nights, don't study for the future, doesn't really care what other people say, or actually i do. Haven't done so much today. Stressing alot with school, and next i'm taking a little vacation with my french group. Going to Paris for a couple of day and meet the people over there. well i'm taking off now, going to dish.. Daddy is calling. Then a little bit reading i think. Have this big test on friday, hoping for good reading time! And huni coming on wednesday! ♥♥♥

6 beautiful months with monkey ♥

I've spent 6 months with this guy. Yesterday was our 6 monthsday. Time pass away very fast, you dont know what's next. 6 beatiful months. And i still don't have a great picture of we both. Haven't been able to take picture for a few weeks cause of my dad. Still, i can't say i hate this guy, but i truly have feelings for him no matter what. I might not show every feeling i felt for him, but i'm surely he would understand me. His heart is full of love, optimistic thoughts, that's what i like most. Kind-hearted person a man who stands for what he wants. I love you Nguyen M. Tran ♥
Even if i don't show it everytime, you have to understand me..
my love, saranghae ♥

HEADACHE

Argh, jag dör av huvudvärk. Tror det blir en tidig natt för mig idag. Klarar mig nästan inte titta på dataskärmen. Vill nästan bara gömma mig då. Ska sluta skriva nu, imorgon skall jag förhoppningsvis färga Sara's hår, om det inte blir ändring. Skall till skolan och ha 3 lektioner, mysigt! Ha det bra ♥

teach me how to dougie

teach me how to dougieeeeeee ♥

c'est la vie

We'll be there soon, Paris.

without reason ..

... sometimes i think about the past. What made me so happy? When was i the luckiest girl in the world? How could you make me belive in those lies? What made me to be with you, without knowing the reason? Sometimes i really wonder, why i did even get these chances to be one of them.. What made me so special when you said - you're not like the others?
But still, i'll be waiting for the answer, no matter what.
Croatia - 10

I want to wait

Efter min städning idag stack jag till min kusin och käkade middag där, tillsammans med mina föräldrar, min kusin och hans flickvän Thu. Längesen vi var där sist, åt jättegod mat som Thu&min kusin lagat. Blev mätt och for därifrån runt 8-9 tiden, så jag for ut med Ngoc, en sväng till teboil och träffade på min kusin, lilla Alex & hans pappa, tillsammans med 3 av ngocs kusiner. Var där en lång stund och hade roligt med Alex. Han är så gullig och jag är så elak. (enligt ngoc.) Senare kom Dennis och Roberth, for ut och körde till Pjelax och Kristinestad/Lappfjärd. Hittade inget vi ville göra, så D&R for hem tidigare, jag och Ngoc hamnade i teboil igen, en liten stund. Spelade upp på automaterna ca 30€ för Ngoc och endast 10€ för mig. Hihi. Ska snart gå och sova. Om jag inte kollar lite på draman "Personal Taste". Denna vecka skriver jag hälsokunskap (realämne i studenten). Har endast läst några sidor!! PANIK..

My everything - Lee M. Ho

Ska ta och städa nu, har verkligen mycket att städa och ändra i mitt rum. Skulle gärna kunna hyra en städerska! Låter bra, men pengarna flyger inte bara hit hursomhelst. Dessutom har jag lyckats göra de godaste pankakor i hela mitt liv. Ville ha en liknande torr pankaka. Och jag lyckades. Har ätit upp halva av de jag gjort. Har hunnit på träning imorse, inte så tung som jag trodde det skulle vara, har ju missat mera än 1 veckas träning!!
Skall börja min städdag nu! Ha en bra lördag allesammen :)


I am number 4

Vart och kollat på filmen igår, på bion.
Blev förälskad i filmen! ♥
Ska ladda ner och kolla den ikväll igen,
"om jag har orkan!" :D

monki monki

Har historia prov 4 imorgon. Faen, måste bara få godkänt. Har inte haft orkan att läsa ordentligt mycket, men har läst lite förr men vi får hoppas på det bästa. Är i skolan hela dagen imorgon, första gången i denna vecka. Skulle vilja glutta film nu just. Men tror det är bäst att gå och lägga sig. Har haft huvudvärk idag.. Ont i magen, vad beror de på? ska kolla in nätshopping nu >_< , brist på något att göra.

Pray For Japan

Ryan , (nigahiga)

Tae Yeon


Even if it's hard

Senaste dagarna har jag fastnat i Åbo. Har varit där sen fredagen den 11:e. Kom hem igår, äntligen säger jag bara. Skriver kort om de dagar jag var i Åbo.
FREDAG : Kom till Åbo ca 5 tiden på kvällen. Tog bussen hem och lämnades grejjer där. For in till stan med K.T, fick runt i stan och kollade saker. For och åt sushi, vid Hanko men det var jättefullt med kunder där, eftersom de hade rea. Hela Hansa var fullt med rea, dvs. de hade årsjubelium eller något. Just den vecka jag kom. Stack hem sedan på kvällen. Gjorde mesti ingenting, bara snakcade otroligt mycket! :)
LÖRDAG : Vaknade runt 12. Vi gjorde oss färdigt och for till en kina restaurang där tillsammans med K.T's kusiner, (4 av dem) Åt jättemycket där och allt blev bara mycket. Gick runt i stan sedan och senare tog vi bussen hem och hamnade till en av K.T's kusiner och blev där några timmar. Hans söta kusin Hang är så sööt, :) For hem på kvällen då. GJorde inte så mycket, tyckte vi skulle int gå å sova så tidigt. Så vi hitta på något,åt lite och kollade MULAN (; ! Vid midnatt tog vi bussen in till stan och for till kebab stället och beställde hem kebab. Då vi kom hem åt vi kebaben. Kunde inte äta upp allt. Hamnade med mera än hälften till roskis.. Men såklart slängde vi den inte :) somna ca 4 tiden på natten :o
SÖNDAG : Minns inte när vi vaknade. Iaf så hade vi inte gjort så mycket, skulle ta bussen hem, blev inget. Ville inte hem så tidigt. Så stannade kvar i Åbo då, vandrade i stan, (ännu igen). Åt vid ett annat kinesiskt restaurang, verkligen itne värt att åka dit. Platsen var helt nytt, men maten sög. Kanske för att jag redan var mätt med allt ätandet vi hade ätit före? Iaf, åkte till Tuyet's place, en av K.T's kusin. var där tills kvällen. Hade roligt med syskon, Thuy som varr 6 åt. jättesööööt.. ♥ planerade att åka hem på morgonen på måndagen. Blev ganska sent på söndagen.
MÅNDAG : Måndagen kom. Tänkte , idag åker jag hem, men inget blev eftersom jag vaknade lite sent, och tänkte ta tidigare bussen hem, men blev inget. Åkte vi igen till stan, tänkte åka till Skanssi. Men hade inte orkan och när vi kom hem så gick vi igen till Hang's place. Var där och lekte lite me henne, hon hade sjukt i magen, men annars mådde hon super! :) Blev en lång natt därefter.
TISDAG : Åkte hem 11 tiden med bussen. Kom hem först 18:35. Stannade i Björneborg och gick runt i stan lite. När jag kom hem gjorde jag inte så mycket, försökte plugga lite. Gjorde det och kollade film lite och somnade sen före midnatt.

i am in turku

Halloj, jag sitter nu just hos min pojkvän i Åbo. Har varit och kollat in grejer idag. T.ex skor, som jag troligtvis ska köpa imorgon. Har hunnit äta sushi också. Dom har rea här på Hansa, eftersom det är något jubelium. Så lite rea är det. Imorgon åker vi på middag tillsammans med K.T's kusiner! Nu ska jag göra något annat ;D

Breathless

Jobbigt värre att cykla hem med halvsöndrig cykel. Eller är det värre att skotta en hel del snö utanför gården? Fick riktigt varmt efter att skotta snö, det var bara på framsidan. Har ännu den bakre sidan kvar. Farsa får göra det. Har nu inte gjort så mycket, skall på övningen ikväll, packa inför imorgon/helgen. Åker ner till Åbo och firar en tidig födelsedag, världens gulligaste fyller! :)
♥♥♥♥♥

shayne ward - breathless


Yeah Yeah Yeah!

Man blir på bättre humör när man hör denhär låten, vet inte om den är ny/gammal, har just hört den. Får lite partyfeelis. Jättebra är den, hörde när jag hade på spotify reklamen, letade upp med detsamma, men det var svårt, kom inte på vem som sjöng, men ofc var det Chris Brown!
Yeah x3!

two-hours-schoolday

Sitter i skolan nu och har endast 1 timme kvar. Skippade lunchen för att jag fortfarande är mätt sen jag åkte hemifrån. Har filosofi nu som sista lektion för idag sen åker jag hem igen. Jättelätt skoldag har man! Imorgon endast 3 lektioner. Idag ska jag färga håret (IGEN). Hoppas på att det blir lite mörkare. Jag passar med mörkt hår! Skall väl inte göra så mycket nu. Skolan hem, kanske powernap (?) Update later

Female's day 8.3

Aboooww, har orkat igenom koreanska draman nu. Happy Ending ofcourse, den var jättebra, skulle kunna sitta och kolla flera korenska drama om ja hade mer tid. Dygnet skulle borde vara lite längre, t.ex mer tid att sova och fritid! Skulle vara tacksam för det! Hihi, har varit i skolan idag, tuff skoldag med dubbel timmarna. Har även varit på fotboll. Har varit ute och brummat med Nuppzen. Nu kollar jag på fotboll (TV), och har min finskläxa ogjord. Kanske man ska ta itu med det också! Har endast 2 timmar imorgon sååå skönt!
when i was blondeeee *_*

a rough day

I had a really rough day. Starting with game, we won 5-1 vs. Norvalla. We played really good game but we lost the gameplay we had last 10-15 min. Than i got 1 hour to make ready for the next step, my music practise. I got really tired during playing an instrument in 3h. Soo, at least i lived after a day full of stuff to do. My schedule is not even finished yet. Gotta get to work. School starts tomorrow after a holiday of nothing ;D Update latero ♥

The coldhearted one

Ibland orkar jag bara inte skriva på engelska. Även om det (ofast) är stavfel här och där. Men svenskan gör det lite lättare för mig att skriva. My swedish is bad as hell, men fortfarande är jag uppväxt här.
Jag är liiiite efter med dessa låtar som är poppis. Nujust har jag börjat lyssna på September - Mikrofonkåt, hur länge har det inte varit populär? Iaf, tycker den har härlig beat, och den slår inte Dr.Dre, Eminem and Skylar Grey låt, "I need a doctor". Vet inte när den släpptes, men den är skitbra.

Fellazz, i think i watched too much korean dramas.. >_<''
Lee Min Ho, an actor from drama : Boys Before Flowers.
The cold hearted one, but still the most one i like in this drama!

get ready, set , go !

I'm getting ready to go over to my aunt's house, and celebrate her! Tomorrow is her birthday, but i guess people like to have birthday on saturday than sunday ;) Ciao!

14:12

I'm all home alone, mom and dad and viet left for skiing. And i had my morning traning so i am too tired to go ski. Now watching the korea drama, Boys Before Flowers. Going to try study for my first written exam, which is going to be on 25.3. But it's alot of time yet. Daddy has finally returned from his trip. He got home alot of my stuff, or mostly my stuff. So i'm really happy. Hihih, My holiday has been very bad. Haven't done anything good, only ate and slept all day long. And thursday i was in Pietarsaari, and to Vörå. Slept there until Friday and got to Vasa Airport early in the morning. Mom was the happiest women in the world when dad was home. It's kind of cool. Her humor haven' been that for 5 weeks.

big bang 2011


yeah, i heard of that before already

Always the f*cking same thing, always the same words coming out from the one who used to be the nicest one. But i don't freaking care. Having a bad day as u guys see.. Don't talk to me, i even get more mad than i was. >_<

born this way

I just saw the videon of Lady gaga - born this way. I was like "wotthaa", didn't know where to start, but i was shock over the video, but i found a really good cover! enjoy.

RSS 2.0