2 blogs

nu har jag nämligen två blogg! besök gärna min och Ngoc's blogg på denna hemsida !

WWW.BLUEANDRED.BLOGG.SE !!!

vet inte om jag kmr att blogga mera (eller så ofta jag kan) på denna blogg, men vi får se hur det kommer att gå :)

chilla hela kvällen lång

Hallojz hasslez. Har som sagt varit och bowlat igår med M. Jag vann såklart, hehe. Sen efter det for vi på Kraftmatch. Var där och kollade sen kom även Marcus med oss en stund.. Efter vi kollat tog vi sjuss hem och Medina for hemmåt och jag stack till min kusin en sväng, och hamnade där då bara. Sen hitådit. Sen kom jag hem typ 12-1  tiden.

Nu har jag varit på träning och jag måste säga att det inte var en av mina bästa träningar utan en av dem värsta.. Jag har nog aldrig varit såå trött sliten och trög nångång.. Nu tänker jag chilla hela kvällen!

trettio dagar och 2 nätter

Tjenare, nu har jag inte haft tid och blogga. Suttit och spelat spel hela tiden. skolan idag, rättså chill. Nu just ska jag åka iväg och bowla med min vän Medina. Sen efter det ska jag kolla fotboll med Marcus och Medina. Ska gå nu så jag hinner HEJDÅ.

fara eller inte ?

sitter i skolan nu just och ska börja läsa franska! inte så tröttt, men stressig torsdag.. Först skolan till 3, sen efter övning till 4, kl 6 far jag på orkesterövning till 9 och sen efter det blir det träning. Jag har haft ganska chill denna vecka nu blir det stressigt.. Damn, sen vet jag inte om jag ska till vasa eller inte imorgon, men jag hoppas det blir vasa! vill verkligen dit :)

SORRY FÖR DÅLIG UPPDATE

i l-l-l-ove it !

Ska stresskriva här, igår hade jag inte tid att blogga. Hade varit hemma och KUNNAT blogga men hade inget vettigt att blogga om så.. Var på träning igår och sen på kvällen satt jag bara och nörda mig lite och åt mig feet.
Idag ska jag inte göra någonting alls, ska bara följa med Hau till kasköhallen på kvällen och inget mer. Skönt att ha en ledig onsdag! Har haft 2 franska nu och nu sitter jag och har håltimme och väntar på T. Efter det blir det mat och modersmål sen får jag åka hem! :)


today's song


för lite söm

sitter nu i skolan och gör ingenting, ska snart börja gå neråt och sen ska jag ha modersmål som sista lektion. har verkligen inte lust att gå till skolan men ändå blev det skolan kl 11. Haha, orkade inte gå på franska så jag sov en stund tills jag vaknade 9:30. Sköönt med sömn.. HATAR ATT SOVA LITE. PÅ kvällen ska jag på dans med M. Träna lite med M! :)

för lite sömn kan föra mig grinig..

grammy performance 2010

Beyonce - if i were a boy


Lady Gaga och Elton John inleder "festet".

Drake, Lil Wayne & Eminem - Forever.

trodde aldrig jag skulle få höra Lil Wayne sjunga "live" med dessa. Han har en otrolig röst!

Jamie Foxx & T-pain - blame it

samma sak här, dom ändrar ju alltid om T-pain's röst, men här har han även en mäktig röst!

Pink ! tkr den är helt okej :)



Black Eyed Peas, med nån nylåt ? (:


blame it on the alcohol

LÖRDAG:
Ida har varit hos mig i lördagst, hon kom me bussen till Närpes och sen så for vi på match. Jag hade match kl. 12 mot Karhu. Det slutar med att  vi förlora 3-0. Men det var ju bara första matchen för i år också, försöker hitta vår spel osv. Sen efter det for vi hem sen gick jag i dushen och gjorde mig färdig och sen stack vi till casa och åt pizza med Ngoc. Vi satt och slöa oss i nästan 2 timmar. Blev jättemätt. Sen gick vi till Ngoc och tog några shottar. Där börjar kvällen och vi blev helt sluta efter vi hade sprungit där utanför Ngoc. Mot kvällen kom Dennis, Jens, Julia och Tobias dit en sväng. Sen for dom till Jussigrillen tror jag, sen kom dom tibaks och for direkt efter. För vi var helt sluta, kollade film också. Den där Tina Turner som är baserad på en sann story. Eller vad? Hehe, minns inte riktigt, efter det börjar vi moka i oss lite babymat. Mango smak!

sen kolla jag och Ngoc på "hangover" ganska skojjig film, halva filmen for Ngoc och sov, jag kollade hela filmen själv. Sen somnar jag och blev väckt 5 tiden och vaknar nu som då 7 och så vaknar jag 9 tiden. Ida och jag var uppe redan och kollade Pokémon! Längesen vi kolla! eller jag iaf ^^

SÖNDAG:
Jag och Ida smög hem från Ngoc på moronen. När vi kom hem till mig bytte vi om och fräsha upp oss lite. Sen åt vi vårullar och sen var lite på datan. Sen 1-2 tiden for vi till Vasa med pappas skjuts. For till Wayne's coffee. Drack en stor latte.Thu var också med. Sen efter 1-2 timmars sittande skulle Ida åka hem med sin moster och sen gick jag och Thu till citymarket och sen var vi där en stund och for till parkering och så var vi påväg till flygplatsen. Vi vänta inte så länge, så had kusinens flyg kommit då, så var dt bara att åka hem då. Han har nog inte förändras så mycket efter 1½ månad i Vietnam. Men iaf. Sen när jag kom hem då gjorde jag inte så mycket. Var trött som en gris och hade bara fått 4 timmar sömn. + mamma masserade mig vilket var skönt. För jag hade sjukt i hela kroppen..

RSS 2.0