the way you workin' it

Live, Laugh, Love. If it doesn't work Rais Aim and FIRE.the only exception

Pil Suk From "Dream High"! ♥
Jason from "Dream High".. Hot pot :)

♥ : City Hunter

Första provet avklarat, nu återstår endast finska. Jag har läst och jag TROR att jag kan det jag behöver kunna. Tror inte jag rör finska boken på ett tag eftersom jag skall sitta och chilla lite. Whoop Whoop, hittade just ett nytt koreansk drama som kommer ut snart, baserad på den japanska serien "City Hunter". Lee Min Ho spelar som huvudroll!! :) Can't wait!

Wihooo

Yeye, blev godkänt till sist i Hälsokunskapen!!! Kan bli student redan i höst... hehe >:) Om jag skriver godkänt på alla 3!!! Wihuu så glad. And Happy birthday to my best cousin Quang!!! ♥ Skall läsa vidare i engelskan och prov imorgon..! :)

Swedish House Mafia

Dom har ju bara sköna låtar! Gillar dem verkligen. Bjuder på "Save The World" här nere under bilden då. Har klarat genom min dag med endast 2-3 timmars sömn, sen har jag sovit från 11-15. Så det blev lite bättre.. Hade inte alls koncentrationen i skolan. Men vi fick ut studentpaketet i engelskan. Måste säga att jag aldrig varit nöjd och denhär gången är jag absolut inte nöjd. Har läst lite på engelskan nu eftersom provveckan börjar på onsdag med Engelska, finska och Hälsokunskap 3. Wish me luck :)

 


♥ : techno

Jag vet inte varför men techno musik är så skön. Tiesto och Armin van buuren har skitbra låtar. Däremot känner jag inte till de andra legendariska men dom två verkar vara skitbra. Skall snart gå och sova, måste vakna lite tidigare imorgon so, goodnight night people.


♥ : Naruto

Har fått den nya bäddmadrassen på plats!! Min säng är just nu 100% skönare att sova i. Har städat mitt rum nu och skall snart rensa min notväska och marschväskan så jag har det klart till nästa gång jag har övning. Eftersom Anders riktigt skällde ut mig i torsdags. whoop whoop! Iaf skall börja med att kolla naruto en stund. Sen börjar nog provläsningen.
Bilden från Disneyland med de bästa sällskap! ;)
Jag har varit nere de senaste dagar.. det syns på inlägg men ta inte illa upp. Det handlar om endast 1 person :))

May 21

Skall klippa vidare några huvud... Sen blirre ingenting!:D maybe drinking some beeeeer? ;)
Happy Böööööööörtday Diepppp Koooc ;D

everyone is the same

skall hjälpa morsa med banh cuon.. har hjälpt lite nu men mera ska det lagas. gårdagen blev jag allt förbannat än vad jagk kunde anat. jag kunde helt enkelt inte kontrollera mig själv, inte ens nu. men när jag vaknade ljusnade det till men mådde inte så bra hade huvudvärk och magvärk.. sov endast 5 timmar.. suck. har klarat av att klippa min kusin's hår, blev rättså som jag tänkte mig men det var första gången jag klippte so no doubt det såg lite förvirrande ut.. :-s iaf. jag tänkte bara berätta lite.. annars nujust mår jag bra. har klarat av de flesta svårigheter nu och nu borde jag inte oroa mig för någonting.

i never  thought that pain will heal me again. i can't even think of the way you broke my trust. the way you hurted me just to see what feelings i got. damn with you boys. you r all of the same kind...

1224

cuoc song cua anh nguoi day song. ko can phai nhieu chuyen ..

2225

Kvällen blev då förstörd. Hatar dig så in i helvetet bara så du vet :)

Ignorance is my new best friend

Mina inlägg börja låta en aning emoigt.. Haha, kanske jag skall ta och skriva något vettigare nu. Idag fyller min käre vän Hieu 18, önskar honom lycka till med körningen som sker snart, antar jag. Tänkte åka till Vörå imorgon och fira honom men det blev inget då. Så jag får väl vara hemma då. Sitter nujust och lyssnar på Paramore singel, den är ganska gammal antar jag. Älskar hayley's röst. Idag blir det en massa chill för mig antar jag.. har inte planerat att göra så mycket denhär helgen.

Iphone band

Det är tyvärr iphone 3. Men iaf, skulle vilja ha en band jag också ;) om jag hade en iphone förstås... :s

Lisa T.


I dont like talking about my past because i dont see the point in telling people about what's already happened. I admit, i've messed up and made more than my fair share eof mistakes but you dont need to know everything there is to know about what's already gone down. There's nothing i can do about the unchangeable.  ~ written by Lisa.

Girl, i miss you! > Canada here i come ;)

happy face!

Heijsan, ville bara skriva att jag är rättså glad idag. Har spelat en otroligt bra match igår! Vi vann vårt första seriematch mot Virkiä på bortaplan. Ett år sedan hade jag inte gjort en enda mål, nu äntligen har jag gjort mitt första och på första seriematchen! Är så glad över det och imorgon är jag ledig tack vare att jag blev färdigt med textförståelsen i finska. Wihuuu.

Sitter i skolan nujust skall gå em om en liten stund, börja läsa lite på prov också.. Provveckan börjar nästa vecka och Engelska och finska står på schemat.


♥ : Smile

Äntligen har något lyst upp min dag. Då menar jag inte med 4 timmar Engelska och Finska Text-/hörförståelse.. Iaf, säger den biten längre fram om det lyckades lysa upp hela min dag. Skall på match ikväll, så jag hoppas verkligen jag orkar hela matchen, skall dra och köpa redbullis senare! Klarat av min dag idag och imorgon fortsätter vi lite med textförståelse & den skriftliga delen (uppsats) i skolan sen är det slut med studentpaketet! Hoppas på redan jag kan arbeta på lördag!! :) Skall gå ut en stund sen fixa lite hälsokunskapsuppgift. ♥
Tumblr_ljpgcznk8x1qb67gho1_500_large

23547

ui ui . har varit i skolan idag, sen har jag bara chillat med min vän M. har inte gjort något annat än det då, träningen var lite chill eftersom vi inleder vårt första division match imorgon till Lapua! får se hur det kommer att gå, hoppas på vinst för vi är nästan alla som kommer. skall kolla vidare Desperate housewife nu.

♥ : Hot

Dreglar mig över denhär killes kropp.. Hot bodeeeeeeeey.. them :P~

nho mot ng

dang muon cuoi ne. chang hieu tai sao tu nhien muon cuoi.. :)) dien roi.. nho* ng wa ng oi..
ng hay ve di..
Flowers, Reception, Pink, Nicole ha
Flowers, Pink, Ceremony, Brown, ChampagneFlowers, Blue

I just want to ..

Tumblr_ljwvc1sh9s1qda5qro1_500_large
SKRIKA OCH BITA NÅGON!!

♥ : Perfect


VM-GULD

Damn, gårdagens match var ju bara för bra, klarsak Finland var bättre än svenskar ! Lejon slog tre kronor med 6-1 ! unbelivable..

♥ : Chan

oi zoi oi la zoi. sao chan the nay.. why do i keep looking back and just get more angry for what you're doing? Why do i keep thinking "wtf".. fuck you asshole.. -.-'' chan vlllllll~~~~~

♥ : blir en hockey söndag

Idag blir det en hockey-söndag! Allting sker idag, bronsmatchen och finalmatchen! Kommer att sitta framför tv:n med chips och dipp!!! :)) Sen skall hälsokunskapen uppgiften lämnas in också..
Mikael Granlund ei pääse kaukaloon vielä pitkään aikaan.
Mikael Granlund på bild!

♥ : Something feels different tonight

Far East Movement spelas i bakgrunden, låten Togheter. Ganska skön låt. Idag har det varit chill, varit hos moster tillsammans med Alicia och Alex, ätit hembakade pizzor efter det har jag varit på träning. Nu har de säkert bastukväll, men det blev ett hinder för mig så jag kunde inte komma! Ska just och just gå iväg.

2010 :*


♥ : Finland

Woohoo, nu är finland med till final då, såklart ska de vinna de förbaskade tre kronor!! Har suttit hos Kevin och kollat matchen tillsammans company. Spännande match var dt ju också. Granlunds mål kan man inte missa ;) !

♥ : Woman

Women change of one of two reasone : 1. She learned alot. 2. She's been hurt too many times.

♥ : Stupid liar

Ja, min dag har varit superbra. Skolan på 3 timmar och sen i Vasa ett par timmar till. For dit tillsammans med Nuppz och a Diep. Dom handlade lite grejer dock handlade jag ingenting. Åt på Spices och senare joinade Thu. Hon var nämnligen på väg hem men vi ringde henne då så hon kom hem med oss. På väg hem hände det en massa i bilen, själv var jag supertrött men roligt å skojj var det. Damn vad varmt det är därute! Svettades ihjäl oss.. Y_Y

Jag har nämnligen rensat vänner-listan i facebook. Från 500 till ~350 så det är jävligt många. Men dem jag inte alls talar med eller dom småa som gjort facebook har jag tagit bort. Otroligt. Men skall ännu rensas en gång till tror jag! :)
Bradas fram na ada mada :)

Feelin' great

Don't hate people cause you ain't like 'em, biatch ;)

Jag mår nujust toppen. Vet inte varför men toppen! Skolan imorgon 3 timmar sen drar jag tillsammans med Nuppz till Vasa. Handla lite presenter, för min del blir det bara mat.. Älskar ju bara mat eller hur! Skall nu gå och tvätta mitt anskite och gå och sova. g9!

yesstyle

Striped Harem Pants Denim Jumpsuit
Yesstyle, gillar byxorna till vänster och suiten till höger! :X

564 : Heartbreaking

Walla Walla, har varit i skolan i 2 timmar. Kom hem för en stund sen och har varit ut i det varma vädret och chillat! Nu skall jag inte göra någonting. Sk kanske äta något, blir interjuvad idag av Sydin, ha ha. Om enbart fotboll! Sen far jag på träning ikväll, efter det blir deet säkert kaffe med min kusin!
P.S jag är så glad att jag inte fått finnar på länge! Det känns hur skönt som helst! ;)
Vet inte ens vad jag använder för sätt för att få det att funka :D

Yêu một người :"> ♥
Thương một người :x ♥
Nhớ một người :*♥
Mong 1người >:D< ♥
Chờ một người >:) ♥
Đợi một người (:| ♥
.
.
.
.
Tổng cộng là.....6người =))))))))))))))))))))))))))

Niagaras Fall

Fyfan, sitter och glor på hockey hela dagen ju! Inget slår hockey på tv nujust, iaf för min del! Ngoc kommer hem ikväll, och före det har jag hunnit vara i skolan, bilskolan, hämtat moppen och varit med mina gullisar (alicia och alex). Dom är ju bara så söta men ibland irriterar dom på mig! Iaf nudå så spelas Canada och Sverige hockey på tv:n! Och vår lilla Canada resa, jag lääängtar stort  till det!! ;)) Hehe!
Morsa längtar att få se Niagaras Fall !

I don't wanna miss a thing

Last summer it was much warmer.. But today we had also a warm day, it went up to 17 degree! (hoppas det heter degree..) I woke up really late cause last night i really had a bad night.. So, i slept more then day before. Walking to the football field together with my cousin and met Diep. Then after that i walked with them to the field and rest of vietnamese people came later. Later i walk with Thu to my cousins, Alicia and ALex. They were out and playing. And later we went to my place and had some barbequedinner. I was so tired of all the food. So i went in early, and now i haven't done my homework.. Distance work, which i should but i'm to tired! Here some photos from today!

Boy , your super bass

Nu har jag varit och köpt blommor åt min mamma, tillsammans med mina söta kusiner som också köpte till sin mamma. Jag är helt slutkörd idag, har varit på träning och tränat mina småflickor efter min egen träning. Nu studsar dem på vår studsmatta skall väl gå ut om en stund sen skall jag väl dra iväg till Kristinahallen! På Konser, så ikväll först kommer jag hem :/ Nu ska jag chilla med Nicki Minaj Super Bass ;) <3
sexy nicki minaj! ♥

done

har inaktiverat mitt konto i facebook nu. So i'm no facebook nerd anymore ;) !!

Judas judaa gaga

Ao damn, Judas song!
Älskar den ju förf. Ngoc som säger att jag troligtvis kommer att hatar den.
Den har ju så skön BEAT ;) pluss ja var ju en gång Gaga's fan, and will always be ;))

1326

Jag är riktigt in i denhär serien Dream high. Blir både glad och ledsen när jag tittar en hel episode. Återstår bara 3 episoder kvar nu så har jag kollat den!


En annan sak som just gjort mig glad är att jag ÅKER TILL CANADA OM CA EN MÅNAD!!!!!! HAPPY :D:D:D
Är så glad så, men annan sak gör mig ba förvirrad.. ://

Maybe

hell no

People never remember some good things you did, only the bad things.. That's why they're gossip so much.

L. min Hoo

fyfan att vakna så tidigt.. känner mig really seg :( vill ba sooova.. klockan är bara 8:21 och jag är redan trött O.o
Borde inte jag vara pigg .. :|

2014

Me and my cousin! ♥
Fontana babbey

love is beautiful

vill mysa med världensmysigaste kille som är så mysig utan att säga fula ord åt en..
som får en glad och känna sig älskad och lyckad.
JAG = Desperat :O !!

:((

arg på spotify. Orkar inte göra någonting.. orkar inte blogga!! :(( helt förvirrad vad jag ska tro och inte.. buhu :'((

Still the same

Oh fifan. sjukledigt idag.. Har ont i halsen som bara den och mår psykisk dåligt. Trött och sliten känns som om jag inte skulle få tillräckligt med sömn.. Ha haft det sen i torsdags. Blir bara värre och värre. Skall även till bilskola idag, borde man skippa eller gå? Vill ju inte smitta andra! Min kusin kommer snart hit med pizza. Sometimes it feels wrong, so wrong..
Älskar söta typer av ungar mest asiatiska ungar :D undrar när man får en liten bebis själv :D

yesterday

What a night! Stack till Vasa och fira Thu's B-day hehe. Måsta säga det var skitroligt att äntligen få shakea loss! Men blev ju mycket dans, det betyder sjukt i fötterna med klackarna..! Iaf, kom ihåg att jag trampade på några andras fötter opps.. :)) Vi for hem med 6 pers i bilen, med ngoc's bmw.. Trångt ^^ Skippade med skolmusikkåren idag.. MEN skall faktiskt dit och ta foto sen idag.. Kan knappast prata, hoppas jag inte smittat någon :$ ..
Tumblr_lkihi64xhj1qjvskao1_500_large
we could live in a fairytale togheter :*

RSS 2.0