today's sunshine

t.o.p

konsert ikväll

Det blir konsert ikväll. Samlar redan 15:30 i simhallen fast själva ställningen är först kl 19? Får hoppas det blir en lyckad konser då.


today's sunshine

Alicia och jag, senare blir det bild på mig och Alex ;)









ändrade planer

Hejsan, idag blev det alltså ändrade planer. For inte till stan (vasa) men blev en massa stääd hemma hos oss, städade fram julen kan man väl säga? Hehe, så. Nu har vi släktmiddag hos min moster Thuy och jag har redan ätit men icke de andra. De håller på ännu. Meen sen får jag se vart det bär ikväll, fest hos nån eller icke? Kan icke bestämma miggg :o


me at my aunt

2711200993

Sitter på café och ska snart börja gå hemmåt, det blev en sån kväll. Vi fick besök från Vörå/Malax. Hieu och Nam va hit. Jag & Hieu fick skrattattack då vi kollade in nåra betabox. Sen efter en stund for han hem och sen for jag ut med Emilia och har haft ganska tråkigt här, men om en stund sticker jag. Ville bara blogga för att jag hade brist på att göra något annat. Om jag visste New Moon var idag skulle jag beställt biljettten i förhand men tydligen visste jag inte då. Pff, sån otur. 


Tooday

Jag har kämpat med snuvan under min skoldag idag. Men det är redan fredag? Allt går ju bara för fort.. Hinner inte ens tänka på så mycket och nu är det Lilla jul på G också. Imorgon tror jag att jag ska spendera min dag på stan. Med familjen antagligen. Sen på kvällen får jag se om det blir fest eller ej, för jag är lite halvsjuk än men det går väl om hoppas jag. På söndagen så blir det konser i simhallen med skolmusikkåren. Kom och checka vetja!

beatbox

han är ju bara för söt!! :) kunde nästan skratta åt vissa ställe! :)


JOSEPH, han var med i frankrikes idoluttagning, kolla in detta! skitnaijs!


today's sunshine




GD modell?

G-dragon modell?





Alexander McQueen

Kollade in hans kollektion för nån dag sen och letade efter gaga's skorna som hon hade på i videon "bad romance". Kolla skorna, jag tycker dom ser snygga ut men är de bekväma att ha på tro?




 

 

 


S j u k l i n g

Sitter här hemma och är sjuk. Längesen jag vart sjuk men nu är det lixom en smittperiod så att man håller på att bli sjuk, och halva värden går och vaccinerar sig också. Snart är det gymnasieelever som ska vaccineras. Får hoppas jag mår bättre imorgon, för vill inte missa onödigt mycket i skolan så man inte hinner ta upp allt de skrivit. Blev inget teuva för mig idag, och inte övning ikväll heller. Let's see if i can handle this , Jeep. Sitter och nördar gunny med Rin nu just.. Får se vad jag gör senare!


telephone

Det är typ seg att blogga från mobilen. Ser inte vad jag skriver! Ganska skit, men iaf fick jag fram några bilder! Idag har jag varit så trött, snuvig av mig och huvudvärk. Och imorgon vet jag inte om jag kommer till skolan eller ej, men om jag kommer, så kommer jag antagligen attt smitta nån. + att vi ska till Teuva på nått slags skolkonser också. Skippade övningen idag också eftersom jag hade i halsen. Jag är ganska säker på att jag inte kommer att åka nån väg imr. Tror jag ska gå och sova tidigt ikväll!




TODAYS MUSIC - lady gaga ft. beyoncé - telephone


jag vet ja skriver mkt om lady gaga ;o

mobilbloggar

E I SKOLAN

snart pluggdax

Åh om några minuter blir det att plugga till 100 %. Som sagt hade jag försovit mig idag, men kom ändå bara 10 min försent så ingen panik. livsåskådning, kemin och musik gick bara bra. Efter skolan gick medina och jag till nygårds ur&guld affären och kollade in smycken. Medina köpte armband åt hennes morsa, det är bajram på fredan så. Jag kollade in mäns armband tyckte dom var ganska fula men.. Hehe. Så sen vandra vi hem till mig, och efter en stund kom hennes morsa och hämtade henne. NU sitter jag här och lixom väntar på att ja ska börja plugga, men tror nog inte dt blir så bra hehe. prov imr också!

bild från lördagen

stressar för mkt?

Har inte hunnit blogga igår, så nu bloggar jag på skoltid. Sitter i skolan just nu och har psykologi. Fick va på datorer och göra nått projekt. Har varit på träning igår, guuud vad det var skönt att träna. Jag har inte tränat på typ drygt 2 veckor.. Imorse försov jag mig, vaknade 25 före 9 och fick panik.. Skyndade mig och gjorde mig färdig till 9 och hann till skolan. Nu har jag ont i halsen, knarkar ihjäl mig med halstabletter, nån som vill joina? Tröött man är idag..

Idag när jag kommer hem ska jag försöka lugna ner mig lite, tycker att jag stressar för mkt ;o



today's sunshine :)




julöppning

Gårdagen var ganska kul! Tänk om jag skulle sitta hemma och inte göra nånting. Men kul var det igår som sagt. Vi kom hem runt 2-3 tiden. Sen skulle jag sova men tittade på tv istället och det blev en aning sent. Imorse vaknade man typ 1 tiden, orkade nästan inte göra nånting så har suttit här och varit ut en stund. Det är julöppning här och dött såg det ut, men kanske jag kom en aning sent dit också? Isåfall, så var den inte så speciell som förra årets.. Inget snö i mitten av November, (mitten!?) ska börja snöa tycker jag! Annars är det så grått och fult (A).

bilder på mig och luan

E på Julia's datan nu just, tog just kort med min Bullxhit, laddar upp den  sen, skitball här ;) !!!!



ngoc's favorite ;)


his damn fking song ;) just for him onlyyy ;))

hos jadeeeee

nu sitter vi hos JADE , lyssnar på "what is love - haddaway!"  aaaaas coooooooolt ;)


HOT BODYYY UNDERGROUND PARTEEEEEEEEEEEEEEEEEY

piggare än piggast

Åh, sitter sönderlyssnar på gaga's låt. Får inte nog av henne! Hehe, idag har jaag varit superlazy, orkade inte städe huset, har bara diskat lite och sånt. Ikväll blir det fest? Antar jag, Ngoc ville ja skulle komma med han, Luan & Dennis, så vrf inte? Hoppas det blir roligt lr ngt sånt då? Nu ska jag snart få och föna håret, har duschat och känner mig en aning piggare!

Högmidjad kjol eller inte?

je peux ton amour

DAMN, j' adore Lady gaga, elle est fantastique. Aujourd'hui il pleut. C'est ennuyeux. Hihi, gud vad jag är bra på franska! haha, damn. Jupp, ja tycker LG är skithärlig. Hon har en stil som typ ingen annan har, älskar hennes låt Bad romance. Och videon är ju så bra! Det regnade ju idag och hade roligt. Äckligt väder. Har vart i skolan myycket jobb. Men nu är det helg igen så det är ju bra! Blev ändrade planer också, Luan sticker till vasa idag till Mersikka så jag å Nuppz stannar hemma idag då. Om det inte händer något annat, såklart.





sitter hos bullzhit

hejsan, nu sitter jag hos min vän Luan. Han åker snart till London. Nu ska vi spendera varenda jävla dag med varandra inklusive ngoc! Skolan idag var chill. Hade provutgivning. Fick väl inte så bra på matten och fysik men andra språk ämne fick jag bra. Nöjd med språkämne men icke matte och fysik! Blä. Hehe, imorgon blir det skolan sen vet jag inte mot kvällen. Säkert bowling för högsta grad med Bullzhit och Nuppz. Nu gick jag wallaaaa!

roliga bilder från sommarn



HAHAHAHAHAHA
en gång i kaskö!

 

flumm bild :DD

van: hoppar du hoppar jag

ngoc: hopp tu !

luan: ja hoppa! yeahh :D

liten normalare bild på vi treeä :)

spottade chips antar jag? :D


jason derulo acoustic

Jag har försökt skriva blogg från mobilen idag men det funkade inte.. eller det funkar men såg inte vad jag skrev .



Really nice acoustic!


CYA LATER

Nu tror jag det blir chill framför tv! Sen ikväll kommer Greys anatomy, CYA later

G-dragon



superstar

now im a superstar, still hate 'em pornstar, date 'em moviestar, rich and a superstar.

problem

Har problem med julklappshandlandet. Vet inte vad jag ska köpa åt mina polers! Help me? inte har man heller pengar till det, men kanske man får något av morsa lr farsa. Får hoppas jag får av dem.. isåfall vad ska ja köpa åt mina kompisar? ;o

inte tid

Hade inte tid att blogga igår fast jag hade tid att sitta framför datan. Nu sitter jag på skolans golv med elin och emma! Ska snart på bildkonst. Ska väl inte göra så mycket idag, har övning ikväll. Chill onsdag.. IGår har jag varit på en promenad med morsa och lillebror. Damn störd lillebror hehe.

Helgen är snart här och 5 veckor kommer att gå snabbt..

dagens bilder.







den bjöd ja på ;) hahahahahahahahahah DAMP.


161109

Ja, skolan va ju ganskaa jaa. Var lite trött för sov inte så mycket inatt, var uppe å anteckna en massa. Sen i morse startade vi dagen med dubbel finska! så härligt, haha eller så inte. Sen efter det blev det kemi, fortfarande samma trams, går igenom saker i labbet för att vi ska ha nån sortes laboration imr. Mat blev det och sen var det livsåskådning, skrev lite och fick ingen läxa, läraren har alltså inte gett oss så mkt läxor nu på sista dagarna. Fast vi just börjat en ny period. Hade två engelska gick igenom 2 texter. Sen var det sista lektionen som var psykologi, gick igenom nått med anknytningar och sånt.

Idag tror jag att jag skippar träningen, har ingen lust. Iaf ska ja väl ut å gå istället då!


wedding dress

Tae Yang- wedding dress

härlig låt! luan sa jag skulle lyssna så, kind of .. :D

how many times, how many lies

pussycat dolls - how many times, how many lies

 

its not changing, its making a choice.


män som hatar kvinnor

Ja, denna helg har varit ganska bra. Har ju vart till stan igår, sen hade jag och medina en liten filmkväll. Vi kollade "Fired Up". Handlade mest om 2 killar som var ute efter tjejer och hamnade på nått cheerleading läger där det var 300 tjejer med. Skit bra film. Och sen på dagen idag så har jag kollat " män som hatar kvinnor" med medina. ÅH spännande film, rekommenderas. Ikväll blir det väl inget mer.. Ska snart gå å lämna tillbaks filmer och sen blir det pluggdax, sen sova!

jag vet filmen har vart ute länge, men jag rekommendera för dem som inte har sett filmen! :)


141109

Har vart och shoppat med Medina och hennes morsa idag. Handlade nästan för 100 euro i Gina tricot. (hade presentkort). Blev lite glad av shopping men inte alls glad. Sen så trellaade vi på i stan och sen for vi hemmåt 2 tiden och nu är jag här hos Medina. Vi ska ta bussen hem till mig och sen blir det filmkväll tror jag. Om inget annat. ha en bra lördag!

handlade :

en klänning, en högmidjad kjol, en huppari, en blus, armband  fr. Gina tricot.
bh fr. H&M. sen gick allt åt mat :)

ME ♥ FOOD

bilder jag aldrig fått :)


luan jag (ibakgrunden) & thu :)

jag och thu. hjhj

bjarne ismark (?) :))

vår hemgjort pizza hos ngoc's i somrast! ♥

a really nice day? :D

ni förstår bara inte

Inlägget "damn this ppl" menar jag inte att jag just jag är arg för att dom åker, jag vet dom har sitt liv att tänka på. Men vadå, sen vi va liten vi "barndomskompisar" har ju alltid velat vara där för varandra, har "älskat" varandra och haft roliga tider med varandra. Detta handlar inte om just DU som läser. Utan en annan person i mitt liv. Jag tar detta faktiskt allvar på för det är inte längetill det händer. Alla förändras väl nån jävla gång. Ni som inte vet nånting ska inte kommentera detta inlägg.



Jag kunde inte sova igår natt, fick reda på att det kmr att hända och den personen kommer att vara borta länge. Kanske vi ses nångån nu som då men aldrig kmr vi att få uppleva det mera, om jag inte "FLYTTAR" dit. Vilket jag inte gör. hatar denna feelis.


ja vill bara skriva att ni betyder mkt oavsett om ni sticker iväg nu mitt i ett skolår eller efter. tro det eller ej så gör ni faktiskt dt. + det är inte bara vi som förändras, kolla in dig själv.

FEELING TIRED

Har varit ute nu i typ nästan 3-5 timmar. Var skita kallt! Kunde inte röra mina tårna.. Nu sitter jag och klagar bara. Trött som stryk. Ska till stan imorgon tror jag med Medina! Ska väl handla lite kläder och sånt. Sen på kvällen vet jag ikke. Blir väl fest antar jag om jag orkar..! Nu ska ja göra något annat, (jättetrött efter provveckan!!)

DAMN THIS PPL

DAMN, everybody has grown up. Still it's only me left here without nothing. Trodde inte det skulle gå sådär. Om jag visste skulle jag också gå den vägen. Men borta bra hemma bäst. Vart försvinner människor? Alla nära och kära förändras och drar. Jag förstår inte ibland när "man behöver dem som mest". DAMN. Why so SERIOUS! :( ingen nämnd.

SEG UPPDATERING

Seg uppdatering jag vet, försöker väl skriva varje dag men om man inte orkar så kommer det inte upp inlägg heller. Period 3 har börjat nu. Har fullt upp denna period också. Idag har det varit mest chill. Hade psykologi2, livsåskådning, engelska och kemi. På kemi hade vi laboration. Fick laga slime. Skitnaijs. Min och Linas blev rosa. Sen stack jag och medina hem. Nu sitter jag här och spelar gunny med thu och medina brevid mig!

Har lyssnat på Chris Brown - So cold låten nu "HELA" dan. Skitbra!


big bang

 

thu rekommenderade låten till mig.

och nu sätter jag den här och ni kan lyssna om ni vill.

Ganska bra faktiskt.


fysik och matte återstår

Nu snackar vi bara om skolan här på nytt. Det är nog inte något annat man tänker på än detta. Skolan på högsta grad just nu. Och jag har skrivit 3/5 prover. Så både matte och fysik återstår! Blä för det. Har haft thu och medina på besök idag efter finska provet. Jag studerade matte lite med medina. Min hjärna håller på att få något fel just nu med allt. Så, på kvällen kommer min kusin Quang hit och hjälper mig med matten lite. Nu ska jag göra något annat. gunny kanske?

snart finska prep.

Sitter i skolan nu. Har skrivit Historia proven. Det gick ju som det gick alltså skit! Har varit på mat och nu väntar finska prep. Efter finskan blir det hemma och läsa lite prov.. Prov hela dagen lång + matte ! Fattar inget av matten.. Blä! Nu ska jag blogga runt i bloggvärlden lite!

rain

Korean famous singer : RAIN
spola framtill 1:55 där det verkligen händer något :)


 

 


fotbollavslutning

Idag vet jag inte vad jag ska skriva alls. Har skrivit franska provet. Gick galant, (eller hur man skriver det) Det som är kvar är vitsordet. Jag hoppas verkligen på ett bra vitsord. För vill gärna får bra på franska, hehe. 4 prov återstår och ska börja läsa lite imorgon!

Varit på fotbollsavslutning. Fick två pokaler. Vanligt som alla får och hederspriset som 3 st får. Ganska tråkig avslutning men sista året för oss i år då eller?

p r o v v e c k a 2

Provvecka då, själv har jag inte så bråttomt med läsningen. Har franska och läst ordentligt igår och lite före idag också. Gårdagens Grey Anatomy va så bra! Bästa avsnitt jag sett! Så, blir lite chill för mig ikv. Ska nog läsa mera sen. Imorgon slutar jag redan 11:10, efter jag skrivit provet. Sen då jag slutat ska jag försöka plugga lite matte/fysik som jag inget fattar. (jag vet, en fredags eftermiddag). Sen på kvällen bär det åt Fotbollsavslutningen som hålls i simhallen. Efter det blir det säkert chill & idol!

Låten Automatic - Tokio hotel är ganska bra enligt mig. Refrängen(skrivermanså?) är jättebra ju :)

dagens låt

Det blev denna låt för idag. Kom på bildkonst från NRJ sweden. Så, tyckte jag skulle ladda upp den! :)


lång text om dagen

07:00 blev jag väckt, ställde om klockan till 07:15 sov om och sen vaknade jag 07:40. Gick i dushen snabbt. Gjorde gröt åt mig på mindre än 5 min. Satt och läste lite finska och franska ord. Sen blev det till skolan 08:45. Första lektionen hade redan börjat innan jag kom. Kom lite försent, who cares lixom franska! Hade finska, fysik och historia efter. Hade också finska hörförståelse med Emma, Alex och Mell idag. 100 % CHANSNING! Great, nu är det bara resultatet kvar. Sen stack jag och Mell till bidkonst. Sen var dagen slut, stack hemåt och läste lite franska. Sen har jag varit till Söff på övning på mer än 1 timme. Trodde jag skulle få sluta tidigare men det tog nästan livet av mig. Hehe. Sen stack jag till internatet där med min kusin Nhu Anh som bodde där. Träffa nåra burma-killar och Mahdi som man itne sett på länge. Kom hem för en stund sen. Sen blir det lite franska, finska! Efter det TV DAX - Greys Anatomy! ♥


pluggdax

pluggdax gott folk.


gigantisk haj

Slutade 16:00 idag. Vandrade vägen hem med Thu och stannade och handlade lite havregryn hehe och några frimärke. Min kusin Quang var just här, visade något läskit lite skrämmande åt mig så här får ni en video från en "gigantisk" haj.



pretty boy

Sitter på historia lektionen nu. Bjarne babblar fortfarande om det samma och jag sitter här och kollar in bloggar och sånt. Har sedan x2 matematik och sen x2 musik. Längsta dagen i denna vecka är alltid tisdag! ush, bara dubbeltimmar. Ska väl försöka ändra om design då jag har tid.


 


021109

Det är andra november idag. Tiden har gått väldigt fort och denhär dagen har varit superseg. Sitter och försöker fixa bilder på picnik. Vill så gärna ha PHOTOSHOP.. Synd att jag inte kan cracka ner den. Anh Chung har lovat att cracka ner den åt mig, men vet nog inte när det kommer att hända eftersom vi två inte hinner. Nu kommer bilderna.

 


favorit i repris

 


RSS 2.0