inspelning

Inspelningen gick ju bra. Satt typ och diskutera med thu lite hit och dit. Och vi satt DÄRUTE. Skitkallt! Men nu ska jag plugga lite franska.

te amo

Te Amo - Rihanna.

Vet inte när den kom ut, kanske redan i juni? Iaf är den bra :)


helsingfors

Helsingfors va ju bra, inte såå bra men bra. Playme va häftigt tyckte jag, ni ska borda fara dit och kolla! Men ja fattade inte riktigt handlingen så bra så, hehe. Efter playme då gick vi till stan och börja shoppa. Själv hade jag tänkt mig att inte handla något men.. Pengarna gick ju åt kläder och mat efterallt. Köpte iaf : 2 toppar, 1 jeans. En tunika till morsa och en klocka. Boxers till farsa och lillebror. Sen efter det for vi hem me bussen, i bussen var det mycket ljud när man försökte sova. Men när man vaknade till var man på G.. Haha!

Idag stack jag till skolan 1 timme. Sen fick ja så 'Läjdon' så gick ja hem. Sen ha ja sovd från 12-15. Sköönt, snart ska ja börja plugga. Sen är det inspelning (:

7 saker om mig

Kom lite hastigt nu men, ville bara skriva 7 saker om mig före jag går och lägger mig! ^^

  • ÄLSKAR fotboll, då menar jag riktigt älska, inte "fjortisälskar"
  • shoppar grymt mycket då jag har pengar och då jag inte har också! :s
  • har en stor säng, och mitt rum är som en lägenhet
  • började kolla naruto serien i somrast! manga freak (har inte tid så kollar inte lika ofta! :( )
  • tappar alltid bort smycken nånstans, jag köper alltid nya..
  • kan vara som en idiot ibland, då menar jag IDIOT
  • jag mår inte bra :D hahah

gonatt

Kom just hem nu ska ja väl  snart gå och ligga. Meen vill inte heller.. Vill göra nått kul! Hm.. Imorgon startar vi redan 06:00, ska behöva sova lite! Gonatt


btw, Grattis Lagerströöm Jeespäääär ;) seventeeen mään

snö !!

läste just vasabladet, SNÖ I LAPPLAND ÄÄH! :D

with you

denna låt är verkligen bra oavsett om den är gammal.

Chris Brown - With you


Play me

Sitter här nu och har inte ätit något än. Ska väl göra det så småningom. Imorgon blir det till Helsingfors ännu en gång! Hela gymnasiet åker dit och kollar Playme senare blir det shopping och sen hem. Ska verkligen inte handla mera. Finns två alternativ, man får stanna 2 dagar där också men jag valde 1 dag så blir bara dit och tillbaka på kvällen sen på onsdag har vi skoldag, inte riktigt  vanlig skoldag men.. Får se vad vi gör!

Ikväll blir det väl chill, ska väl dra ut och chilla me Luan , Ngoc och Thu. Vet inte vad vi ska göra än men nu ska ja faktiskt gå och äta något.

heartbreaker

G-dragon since 17 september.

HEARTBREAKER

 


sverige resan

Jepp, nu är man hemma från kryssningen. Ganska bra kryssning, men hände något både dåligt och bra. Men det skippar vi.

10:00 startade vi bussresan till Helsingfors. På vägen dit hade vi frågesport, sen sov jag en stund också på vägen dit. Vi kom väl till Stockholm typ 3 tiden. Sen for vi till hamnen, checkade in och sen trella vi på båten. Gick runt och kolla, va vi hytten och sen ut mera och trella. Va inte upp så länge, gick redan och sov typ 1-2 tiden. Sara sjöng karaoke. På lördagen vaknade vi typ 09:00 gick och åt lite frukost och tog tunnelabanan in till stan.

Shoppa shoppa shoppa  ~ mat ~ tunnelbanan tillbaka till hamnen.

Sen festa vi liite på båten, sen hände det inget mera. Alla andra gick och la sig kl 3 på natten, medan jag och hanna gick föörst 4.. heheh, blev lite mycket ljud när vi kom tillbaka, emilia blev lite suuris (a) hiih, sen idag vaknade vi halv nie och städade & packa lite. Sen nu är  vi hemma. Känns mycket bättre att vara hemma än på en båt (a) hiih.

over you

Chris Daughtry - Over you

 

the best part of me was you..


bad day

Ja, ja fick så "leidon" av övningen så ja stack hemåt två timmar efter. Skulle annars sluta 9 men for hem redan 8. Nu ska jag börja packa tills imorgon. Ska rensa mina tankar och ha skitroligt på båten och på land i Stockholm! Hoppas jag träffar han Max också, som jag träffade sist när jag var dit!

Blää, a really bad day!=(

Grattis

Grattis Cherie Lundström som fyller 16 idag! Ha det så bra! (:

Well, idag skippa man skolan och imorgon också. Varit hela dan i Vasa idag och kollat då pojkar haft match. Närpes vann 2 matcher och förlora 1. Dom skulle gått vidare om dom vunnit sista men tyvärr.. Dom skulle haft alla möjliga chanser att gå vidare! Men nog va det ju  bra för det. Ikväll blir det övning, orkar inte men är väl tvungen.. Imorgon blir det Sverige då med damlaget! Wihu kul kommer det att bli också! ;)

FIRE !

Hot video av 2NE1. Koreansk tjejgrupp! Jättesnygga outfit de har också! Låten är också bra! ;)

datanörd

Har suttit hemma halva dan och inte gjort något vettigt. Bara suttit frafmför data och nördat film! Me wanna be datanöörd. Imorgon blir det att åka till vasa me pojkar på fotboll. Får vasa Marca's assistent hehe. Far redan kvart över 8. Kanske lämnar i stan efter det också men vet inte ännu. Nu ska ja kolla Idol 2009.


världens skönaste man har fått H1N1 ! :O


google chrome

Hmm.. Klockan är just 1 på natten och jag sitter uppe ännu. Har kollat "systrar i jeans", tror jag den hette. Men iaf den var jättebra tyckte jag. Sen efter det har jag försökt ladda ner Google Chrome som jag lyckades med! Funkade inte på lillebror's data men denhär datorn som jag använder nu, (som jag använt sen länge, (gammaldags data typ!)) funkar bra än! hihi, så glad att jag har Google Chrome. Ska väl kika in på foki's blogg och stina-lee's, sen ska ja sova!

its raining

Jag sitter hos min kusin just nu. Har typ sovit bort hela "kvällen", inte riktigt, typ där 6 tiden insåg jag att jag hade sovit i nästan 3 timmar.. Grymt! Jättemysig väder, regnar eller har regnat och det är riktigt mörkt därute också. Mysiigt värre! Ska kolla idol senare ikväll, hihi nu ska ja kila iväg bb!

i skolan

Skrev just engelska provet och sitter i skolan nu med de andra. Engelskprovet var ganska lätt, tyckte jag. Godkänt får jag säkert hehe. Vill ha mat nu snart. Får mat om en halvtimme först. Efter maten sticker jag hem och sover en stund. Fortfarande trött. Imorgon är jag ledig, wihu. Farmville here i come!

break your heart

Får en fiilis av denna låt, påminner så mycket om sommarn, eller hur Luan?
Han sjunger jättebra men det är lite konstigt då dom typ slår vad om vem som blir "sårad" först typ..
Taio Cruz - Break your heart


textkompetens

Har skrivit textkompetens prov idag, gick inte alls så bra.. Helt invecklat novell och svaret blev ju inte lyckat heller. Men jag hoppas på att jag är godkänd! Medina var just här, kollade lite grejjer på nätet och nu ska ja ta en powernap. Sen ikväll blir det att plugga engelska!

söndagstrött

Idag är jag jättetrött. Va uppe till 4 igår på natten, utan anledning.. Vet inte varför jag var det men ville säkert inte sova! Vaknade 12 tiden idag satt framför datan hela dan nu och har inte gjort någonting. Känns som om jag skulle vara sjuk eller nått, haha. Iaf ska läsa lite på modde nu. Har textkompetensprov imorgon. Önska mig lycka till!

Eminem ser lite rädd ut på denhär bilden!


Lady Gaga's VMA Performance 2009

Lady gaga på VMA. Tycker hon har skithärlig stil och att hon sjunger bättre live. Nästan bättre än den riktiga låten Paparazzi. Den är bara för bra!



lite fakta om mig

Har ju inte skrivit vem jag är och sånt, kanske jag ska börja med det också. Nu när jag har lite och göra också.


Jag heter van tran, är 16 år, fyller den 8:e september, går i närpes gymnasium, 1C.

Bor med mina föräldrar och lillebror (viet) i denhär lilla staden Närpes. Alla i min familj är vietnames, jag är ej adopterad :)

På fritiden spelar jag fotboll med två lag, damlaget och b-laget. Började spela med damer i år. Har spelat med B-laget i typ 6-7 år? Minns itne riktigt. tränar 2 gånger om sommarn (det vill ni kanske veta hehe) sen på vintern tränar vi typ 3 gånger i veckan. 

Sen spelar jag också klarinett, började redan i femman och spelar än, fundera på att sluta nästa år. Vi spelar då i en orkester, har 2 övningar i veckan, ena med hela orkestern, sen skillt med läraren.

Sen så sitter jag oftast framför datan typ 2-3 timmar per dag.. Eller det beror på om jag har lite och göra eller mycket hihi! Riktigt datanörd lixom 8D

Umgås mest med Thu, Luan, Ngoc och Medina.

Och jag älskar att shoppa oavsett om jag inte har pengar, får alltid nått av morssaaa!

Jag har bott i Lappland då ja var 1-3 år, flyttade hit när jag typ var 3. Sen dess har jag bott här då.

Har bara varit till Vietnam 3 gånger i mitt liv :(

Har läsglasögon men använder inte dem heltid! och nu börjar jag få dålig syyn också..

Har ingen pojkvään =)

Kommer inte på vad ja ska skriva om mig mera, om ni vill veta nått kan ni ju alltid fråga/skriva/skicka!


farmville lovers!

Klockan är tjugo över 1 på natten. Jag kom just hem från Luan eller för en stund sen men... Där var ngoc och thu också. Vi nördade "farmville" nu när alla lagat facebook. Luan är värsta bonde nu som är på lvl 5 och han började typ idag hehe. Vi har kollat music videos adwards (?) eller hu det nu stavas, dt håller på ännu, jag tror det är repris eller nått. Ska väl ta fram engelskboken och läsa lite ord, fastnar bättre nu på natten än vad det gör på dagen, har inte ås mycket att tänka på heller. Imorgon kanske det blir att åka till Malax och kolla på matchen mellan Södervalla bk - Kraft! Spännande. Nu ska jag va lite bonde så ska jag spela farmville. Vi äälskar faktiskt farmville till 100%! naaat..

BTW; vi är obesegrade på höstomgången! =) inte förlorat nått i höst! Men blev trea iaf. (damlaget)

 


nervös inför matchen

Iih, är skittrött nu och sitter på Viet's data. Ska väl börja packa lite till fotbollen om en timme åker vi och jag är trött! Somnade först typ 3 igår eller något liknande, fick besök av Thu och Lip typ 1-2 tiden. Kickade ut dom 2 tiden hehe. Match mot Peik idag då, skitnervös just nu! Vet inte hur det kommer att gå för mig idag.. Sen efter på pizza (ännu en gång) efter det vet jag inte vad jag ska göra. Kanske hänger med Ida, Ngoc och Luan. Eftersom Ida kommer till Närpes (?). Morsa å Farsa har redan åkt till vasa och lillebror är på match så jag är typ hemma själv just nu och vet inte när morsaofarsa kommer hem! Vill också till vasa. Men nu ska ja sluta klaga och gå så jag hinner med allt! ♥

kompisfoto 2009


snurrande tomat

Hallu, nu har jag inte gjort någonting vettigt alls. Känner mig superglad idag och jag vet inte varför. Hihi, har varit på träning idag, var helt chill och har match imorgon i Petalax. Vi är iaf 3:a i tabellen men vi försöker med "obesegrat höstomgång" nu då. Försöker väl vinna Peik oavsett om dom är först i tabellen eller inte!
Det var meningen att ja ska vara i Övermark med Axel men dt blev inget. Så vi (jag, medina o. Ngoc) for då till teboil (-"snurrande tomat" enligt cherie) och satt där och snacka bullshit. Sen blev dt lite pommes frites krig. Sen typ kvart före elva for vi hemåt. Nu sitter jag här och har tråkigt. Ska väl sova tidigt ikväll! =)

är i skolan

Sitter just nu i skolan och väntar på matrasten som är om en timme.. Ska väl gå till matsalen tidigare och sen åker ja hem. Psykologin gick det som det gick, provet bestod av 4 frågor och man skulle besvara 3 frågor av dem. Skulle skriva minst enhalv sida långt. Skrev allt på talang haha, hade inte läst så mycket och det var invecklade frågor och allt. Men jag hoppas jag får godkänt iaf!

Ikväll blir det träningen kl.18 sen vet jag inte.. sms:a om ni vill göra ngt ikväll!



fixar blogg

Som ni märker ha ja bytt namn och allt. Ska fixa om blogget nu, vet inte när den blir färdig, men jag hoppas snart!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0