this is halloween

halloween make up - Fallen Angel

CORPSE BRIDE

halloween baby

Sista dagen i oktober nu. Tänk att det snart är november lixom! Haha, tiden går faktiskt fort. Snart har vi en massa prov i skolan och sen är det jullov! HALLOWEEN idag då. Kanske blir festfestfest. Men vi är lixom inte många så. Iaf så kommer Medina över hit idag. Sen får kvällen vara hur den nu kan vara ^^

 

 


innebandy

HAH! vilken innebandy turnering med skolan. Trodde det inte skulle gå sådär men det gick så som det gick. Vi spelade första matchen mot Petalax. Dom typ "ägde" ut oss med 7-1 (?) dom var jättetaggade meen sen spelade vi matchen mot kristinestad  där det inte gick så bra heller. Men vi kämpa väl ganska bra. Sen blev det typ paus med 2 matcher emellan så stoppa jag i mig en massa käk. Sen match mot YA. Vilket gick bra. Vann iaf en match med 1-0 ! HAH. Vilka matcher. Men spännande och roligt var det också hehe. Ikväll blir det chill, kommer att hänga med Emilia sen ikväll. Glad blev jag såklart när jag gjorde min första på sista matchen mot YA! :)

toodays song - i can transform ya - chris ft swiss & lil wayne



backstreet boys

en av dem bra låtar de har! :)

ganska gammal?


varför bryr sig?

Jag lägger inte min dyrbara tid på att läsa andras bloggar och vill veta hur dom mår och sånt! Hellre vill jag läsa om något intressant och så om jag riktigt ska läsa något!
ÄR NI I SAMMA ÅSIKT? :)

saw 6

SAW 6 kommer ut snart. Har ni sett trailern? (trailer kommer nedan!) tycker alla saw filmer e ganska bra, inte världens bästa men ganska bra! :)

 

 



hotel room service

Ska skriva ett kort inlägg här. Har bara suttit här ikväll/idag. Fick faktiskt ett brev från sverige idag! Gissa om inte den luktar gott! hehe, hmm. Dagens låt är Pitbull - hotel room service har fortfarande feelis från lördags!



tycker ni den e bra? (inte videon) :D

inte så aktiv

Hejsan, jag har inte varit så aktiv här nu över helgen, har haft lite 'mycket' och göra! Jättebra lördagsnatt med grabbarna i vasa! Men lite sämre morgon. Men roligt hade men så. Idag kommer jag inte att blogg mer eller vet inte ännu om jag har tid att blogga. Men jag ska sen då på träning ikväll så, nu tillbaka till finskan! Ha en bra måndag.

grattis!



sitter på historialektionen

sitter nu just på historia lektionen med en data framför mig. Trodde man inte fick men tydligen fick man för Bjarne! Snäll lärare,hehe. Slutar om 15 minuter så sen har jag klarinett övning kvart i 2. Hm, idag/ikväll kommer det väl inte att hända något? Så hemma är man bara. :D

innebandy

Oj, jag och simone har haft 2 'träningspass' idag, som va innebandy. Fick veta 30 före vi skulle spela träningsmatch mot YA flickor så jag stack hemåt och började leta innebady grejjer. Sen var det då innebandy. Vi var 6 st från gymnasiet och de va väl lite mera än oss. Blev också 6-3 till oss. Great! Efter det hade jag 2 franska. Fick jättevarmt och fick öppna fönstret. Efter skolan var det innebandy med högstadie elever. Gick mindre bra för man var ju fortfarande trött från innebandy innan. Så, sen tog jag skjut med Rin hem. Nu har jag varit i dushen och känner mig mycket fräsh! Hehe, Nu är det bara mat sen är det övning.


länk

Hoho, trodde aldrig jag skulle klara att springa på 45 min idag. Eller, joggade och gick när jag fick svårt att andas. Det kändes jätteskönt att gå ut och springa lite och sånt. Om jag ska hålla på såhär typ 1-2 gånger i veckan ut och går / jogga så kommer jag att må bra. Hehe, känner bara det på mig! Men jag är så lat ibland att jag sover hellre. Men man ska kämpa! hehe. Nu blir det plugg för min del. Har suttit och kollat andras bloggar efter dushen. Så nu blir det plugg! Mår mycket bättre nu också hehe! Ciaao! ♥


baby are you down

Oh damit. Har inte skrivit nått igår. Men får vara idag istället. JAG tycker skolan går super duper trögt. Vet inte varför. Kanske för att höstlover just var? och att man vill ha ledigt en vecka extra? Jag orkar inte stiga upp "tidigt" på morgonen. Blä, ingen morgon människa! Har inte gjort så mycket idag. Ska sticka ut på en länk nu! Vill träna min kondis lite så länk blir det nu! eller en 'promenad'.

 

JAG ÄR INGEN MORGONMÄNNISKA!


todays song


19102009

hej folket, damn jag är trött just nu. Ganska ''lätt'' skoldag idag faktiskt. Men gud vad jag mådde skit när jag vaknade! Damn, need some sleep. Idag har jag tillbringat en hel dag med Medina hemma hos mig. Kollade tyra banks show, gjorde kokkosbollar, pluggat matte! Fick 3 uppgifter gjorda efter 1 timme? Eller hur länge satt vi där och pluggade? Och imorgon har vi minitest också. CRAP.

GRATTIS MERI-TUULIA HEINO! have a nice day sistaah <3


rabih e bra! lr hur anton ? :D

skolan om 5 min

klockan tickar mot 20 före 9. Ska väl åka om en 5 min. Börjar 8:50. Så inte så himla bråttomt på morgonen. Nujust känns det som om jag skulle kunna spy ist för att åka till skolan. Har ingen lust alls. Hm, har 2 franska först.. Sen efter skolan blir det innebandy. Ha en bra dag!

snart jullov?

Well, känns som dagen varit superlång fast det bara gått några timmar sen jag vaknade. Nu redan sitter jag här supertrött, känns som jag vill gå och sova! Hehe, Ikväll har det varit chill. Varit och ätit pizza med Ngoc & L i p. Sen efter det stack jag hemmåt och nu sitter jag här och bloggar lite. Tuungt nu när skolan börjar igen efter allt 'vilande' av denna vecka. Eller så inte? Hehe, nu ska man bara orka drygt 2 månader till i skolan så sen är det jullov. Snart börjar Privileged. Kilar nu!

make love baby

Yo, klockan är över 12 nu. Dags att börja göra något eller bara sova. Jag kommer inte att kunna sova eftersom jag vart uppe hela natten dessa dagar. Ikväll har det varit en jättebra kväll.
Vart hos Medina på middag. Fick lasagne som var jättegod, där var ngoc jag & luan + hon själv. Sen efter det for vi 3 hem och stack till Ngoc's. Var där en stund och gick sen över till hans kusiner. Snackade och sen tog vi en massa kort, hiih. (förra inlägget)

Hörde att FOKI vann årets blogg? Grattis isf! hehe.



Big Bang - Make love (english version)
har alltid tyckt om låten, kmr alltid att göra dt också! :)  (som celine dion låten 'my heart will go on')




[TAE YANG]
I always see you when I close my eyes, you’re on my mind
So can’t you see, I need you right here wit me, close by my side
This time for sure, Gonna let you know, My love is straight from the heart
[T.O.P]
uh… baby!
you know I’d walk them miles
climb mountains switch up styles
all I wanna do, is be with you |
ain’t no matter what, where and how
[right here and now] we can both get down [straight work it out] yeah
like that sound bump ‘n grindin’ perfect timin’
let’s dine and both be proud yeah yeah yeah
[G-dragon]
gonna take you on a joyride today
me and you stay true never hesitate
to make love — sho nuff
you’re the only one I’m ever thinkin’ of
just to hold you baby I can hardly wait
as we go through the motions damn it’s great
to make love — sho ’nuff
we’re gonna take it to the end and that’s what’s up

You are the only one I want to spend my whole life with I know
Anywhere you are, that’s where I will call home
So just take my hand and say that you will never let it go
Two hearts always beating as one forever more

todays picture

Dagens bilder hos chi -Lien.

på bilden finns, jag, luan, ngoc & hans kusiner :D

















a change by flipsyde

en as bra låt tkr jag. vad tkr ni? ♥


fest i Ghana!

När vi började kolla SAW 5 så slog det till mig att jag redan har sett den. Men jag hade nt sett slutet, iaf så var den ganska bra om man lixom fattar vad det riktigt handlar om och om man har sett ettan osv.. HM, kollade idol men har ej sett vem som gick vidare nån som vet? vill inte kolla repris hehe.

Före vi kolla saw 5, kollade vi även fotboll. Som ni vet så är jag en fotbollsfjant. Men tränar nt regelbundet för att hålla konditionen. (shame on me!) Ska man ha resultat ska man träna!

vi kollade GHANA - BRASILIEN (FINAL U20 - egypt worldcup). Gissa vem som vann om inte Ghana? gissa om nt jag blev glad! nu blir dt ju fest i afrika :D


källa : google.

nu blir det facebook och sen sova! ♥


latte & idol

Nu sitter jag på Café Albert. Dricker en latte och är med kompisar. Ngoc, Luan & Hannes och andra blattar. Kollar idol. Ska väl hem till mig på filmkväll sen också. Det blir en annan 'skräckfilm' idag också. SAW 5.

- Idag har jag vart till stan och handlat lite smått. Bilder är på kommande.

stan imorgon

Ligger i sängen med laptoppen framför mig, kanske jag borde gå och sova istället för att checka in andras bloggar. Hm, imorgon åker jag till stan med familjen. Buhu ingen som vill komma med? Åtminstone har jag försökt få Hieu med dit men han var inte säker ännu. Hoppas han kommer så jag inte blir ensam me föräldrar. Hmf, har varit en lång dag. PLUS att höstlovet just är slut. Bara imorgon kvar så är det helgen och sen PLUGG. Jaa, höstlovet i år sög. Hade inga planer så, varför förväntar jag mig något bättre då. Nå, ska väl spela lite spel på Facebook nu. Gonatt allihop ♥


dagens händelse

dagens händelse i punkter:

  1. vaknade först kvart över 1.
  2. Medina kom över, sen stack vi ut. Vi hamnade i Gotti Gott. Placet var ganska chill. Åt hamburgare med pommes.
  3. Medina for hem. Jag stack hemmåt och nörda data sen dess.
  4. ALLTSÅ, no life idag. Vet inte alls vad jag ska göra..

Har inte mer tid att göra ngt roligt nu heller! Blää.


idol 2009

Idol kommer imr! Vem är eran favorit? Mina är Mariette & Rabih! :)




Rabiih - with you

 

Mariette - dear mister president


don't forget

Ska börja gå ut med Medina. Vart vet jag inte än. Vackert väder och det är bra hehe.

Nu kommer en låt by T.I & Mary J. Blige


Chi Lien

Nu sitter jag hos chi Lien och gör ingenting, snackar med chi Phuong från andra sidan (norge). Dom andra så spelar PES09. Mm, vet inte vad det händer sen ikväll eftersom ngoc och dom andra drog till Kristinestad. Blä, men nu ska ja kolla fotboll :D

fick vara en bild på big bang ! :)





nosy peolpe

Nu har jag precis duschat. Ska just göra mig färdig, vet inte varför. Men ska till Ngoc typ efter 9 sen får vi se vart det bär.



haha fifan va han snackar!
håller me om detdär med föräldrar!

 

chingstah

 

 


man in the mirror

Jag diggar verkligen denhär låten. Typ bästa av hela MJ's alla låtar. ♥


städdag igen

Hm, sen hamnar jag att städa mitt rum igen? Är städa allt jag kan göra? Jag tror inte det. Sitta framfö data är jag ganska bra på också hehe.

Har iaf städat mitt rum och wc:n. Ska se vad det händer ikväll, knappast nått. Får ta kvällen som det blir då. Hejdå

sovdax

nu ska jag sova. ska upp tidigt imorgon lr inte tidigt. blev en chill kväll till sist =)


händer det ngt ikväll?

Här i denhär lilla Närpes händer det inte så mycket. Skulle säkert vara roligare att bo åt vasa/åbo hållet! Själv sitter jag här ännu, har gjort det säkert 2-4 timmar i sträck nu känner mig en aning slut. Så kanske det blir en snabbdusch efter denna inlägg. Sen får vi se vad vi gör ikväll. Om en halvtimme ungefär slutar Ngoc arbeta så får se vad som händer då. Sen ikväll kommer det ju desperate housewives. :)



  Just ja, jag har inte skrivit nått om min kompis Medina, som är en av mina närmaste vänner.


Medina Medo Besic´   (16år, 93:a)

Jag har inte känt denna tjej så länge men i 2-3 år räcker väl. Hon kom in i bilden redan 2008 där hon hade börjat språkklassen och skulle hamna i samma klass som oss. Till en början var jag itne alls bra kompis med henne som thu&andrea. Men hon började väl hänga med oss. Sen hamna jag i gruppen med dom och började umgås. Först var hon mer tyst men för mer man kände var hon en riktig en som hade en stor mun ;) (inget illa menat) Så tiden rullade framåt och nu är i vi 2009 och är jättegoda vänner och går i samma skola ännu. Första året i gymnasium tsm. hm, vänenr kommer vi säkert att vara än så länge, men hur länge till? när vi blir 18-19 allihopa? :)
Hon är en riktigt Hello kitty fans!




HÖSTLOV dag 2

Följ min blogg med bloglovin

Höstlov dag 1 : Heelt chill men det blev för chill. Visste inte vad jag skulle göra och sånt. Blev som helt tråkad, hade städat huset lite och sånt men inget resultat. Sen på kvällen drog jag hannes emilia och ngoc iväg till teboil. Där satt vi och möglade tyyp i två timmar, sen kom Luan dit. Blev lite sådäär tråkigt å vi stack till R-kiosken och hyrde en film sen blev det filmkväll hos mig för Luan & ngoc. "friday the 13th."

Höstlov dag 2 : inget viktigt speciellt roligt har hänt. Har vart ute och fotat mig själv, hehe. Det är så fint väder där ute och själv sitter jag här inne och äter chips.. Hm, vet inte vad det händer ikväll. Säkert ingenting? Men nu kommer iaf ego bilder på mig :>






orkar inte ladda upp mera , kanske dyker det upp nån annan gång :D



friday the 13th

VÄ! kollade just skräckfilm, fredagen den 13:de! Lääskigt men värt att kolla.
kollade med ngoc & luan.
t.o.m dom blev skrämda nu och då :D




two is better than one

Kärlekslåt!


sovmorgon?

Vaknade för en stund sen blev väckt av farsa som ringde och väckte. Suck. Men ska väl göra nått käk åt mig nu. Sen vet jag inte vad det händer..? Ska försöka fixa om blogg lite. Heejpps

covers

shit, trodde inte att han skulle sjunga sådär. Meen den är väl lite omgjord också..?




inga planer

Well well, har sovit i nästan exakt 8 timmar. Steg upp kvart före ett. Skönt att få sova ut lite. Äntligen höstlov, som jag redan nämnt i den förra inlägget. Såå, vet inte vad jag ska göra nu denhär veckan. Vill ju vara lite aktiv också. Kanske hamnar jag att städa hela huset lr något. Men det vill jag inte för jag har gjort det för mycket och viet(bror) gör ju ingenting alls. Så han borde ju städa denna gång.

straight through my heart

Sitter och kollar ztv, kom just en bra låt så jag laddar upp den här :)

Backstreet boys - straight through my heart


la la la

Kvällen har varit bra, vart på 40 års kalas och varit ute en stund med de andra. Kom hem lite efter ett och nu sitter jag och spelar spel på FB och thu är också här. Hon åker väl om nåra timmar. Hon väntar på sin älskling. Hm, har faktiskt inte gjort något speciellt. Allting har gått ganska bra idag. Kollade faktiskt Sverige - Danmark idag. Fotboll alltså, sverige förlorade med 1-0. Trodde faktiskt Sverige skulle vinna.. Nu ska jag spela lite hehe. 8)

middag

Sitter hos min morbror nu. Har middag här, han fyller lixom 40 så! Senare ikväll vet jag inte vad jag skall göra. Chilla kanske? Det är ju som sagt höstlov. Men nu ska jag sticka. Bajj uppdatera senare ikv


BIG BANG - EVOL BULC

LOVE CLUB


cupcakes

cupcakes, jag thu och medina lagade!


happy birthday

ska fixa om bloggen lite (:

Ska ta itu och börja skriva lite om dagen. Denna dagen har gått bra och galant. Men själva jag har jag varit ganska klumpig idag (som alltid). Efter skolan stack jag till övningen och efter det funderade jag och mina tjejkompisar (thu och medina) om vi ska baka eller inte. Så det blev ändå lite muffins då. Blev cupcakes, typ runt 30 st fick vi. Klockan närmade 6 och vi alla for varsin väg, jag hade fotbollsmöte och stack dit. Fick veta att vi kanske inte har nån lag mera. Vissa blir ju uppflyttade automatiskt och för dom som inte blir uppflyttad så blir som säsongen slut om vi inte har 7 mannar lag. Men vem vet vad det kommer att  bli efter detta.. Ganska synd faktiskt för dem som inte får spela! Sen efter när jag kom hem då så började jag städa lite, sen hade vi kalas för min kusin som blir 18! Äntligen 18 för han.. Två år till för mig lixom? 

Sen stack jag ut, var med ngoc, luan, hannes och markus. Jaa, bara killkompisar typ. Sen kom thu också faktiskt. Försökte komma på något att göra såå. Dom stack till Teboil medan jag lämnades kvar och thu for till mig för hon skulle med några grejjer. Så ja va därute en stund med Lip då. Sen nu är jag hemma. 

Fyfan vad tråkig inlägg jag vet. iiit's my blogworld (a)
CUPCAKES BILDER KOMMER IMR.


min kusin som blir 18 till vänster & jag till hööger
grattis, oavsett om du fyllde för 1 dag sen ;)



uut

drar ut me fellazz nu snart (;

höstlov

Nu sitter jag i skolan. Och har höstlov nu efter när jag åker iväg. Sköönt med höstlov. Denna vecka har varit lite konstigt, har vaknat alldeles försent för att åka iväg till skolan, har nästan kommit försent till lektioner (första lektionen) haft underlig problem, har mått skit. Ja, allt är förjävligt ibland men det går om med tider. Men nu är det höst lov, ska chilla ut riktigt om inte jag ska arbeta? Jag har övning om 15 min så sticker snart.

cutiepie :*

-'v'-


datanörd

Är inne på FB nu och har jättelite och göra. Kom på att jag blir ganska så lätt spelberoende. Inte såna där skjut spel utan typ såndär löjliga pussel spel hehe. Har spelat flera olika spel, men fortfarande beroende på de samma spel som alltid. som pikachu spel på spela.se eller spel.nu haha. känner mig som en tönt just nu.. bilder från FB

vet inte vad det är för spel men . tycker jag klarar mig rätt bra :D


infekterad öga

Jag har typ infekterad öga. Ser lite suddigt med en högra. buhu, den har varit röd sen morgonen. Men klarade igenom dagen. Skippade franskan föör ja orkade inte med det. Sen har jag betalat räkning och varit å skicka iväg studie korte eller 'ansökan' eller var det va heh. Skippar också övningen ikväll. Har problem att se ju? Såå. Hoppas det är ok med det. Nu ska jag kolla anime!

huu is back!

Han är tillbaka gott folk. Ingen stor artist eller något men Huu är skitbra på att sjunga. Nya låten han laddade upp den 2 oktober.

Jay Sean - Maybe (huu cover)

This is the real video by Jay Sean

http://www.youtube.com/watch?v=YelGZjy0Tlg&NR=1&feature=fvwp

my friends

ska ta och berätta om mina kära och närmaste vänner. ni vet säkert vem det är. men jag berättar för det hehe. ;)



1. Luan Bullz Nguyen (-93)

Okej, han heter ej Bullz, men VI kallar han till dt. Så var börjar vi? Startar med att våra morsor är bra vänner och att vi hängt med varandra sen liten. Som liten var han och jag den vildaste i dagis. rawr :D På den tiden brukar itne vi hänga med varandra. Men när tiden kom och vi gick i högstadiet så började vi hänga med varandra. Och det var 2009 vi hängde mest med varandra : Van Luan & Ngoc. Always togheter lixom. Still hänger vi med varandra vart vi än far t.ex fester och sånt. Hoppas vår vänskap håller läänge och jag tror det kommer att hålla länge =)


2. Hannes Haneesio Grönberg  (-93)

Jepp, barndomskompisen! Heter ej HANEESIO! Har inte hängt med han så mycket lågstadie tider men dagis och sånt! ;) Så, känner honom inte så riktigt bra men still a homiee. Det var högstadietider vi började umgås, typ vart ute och cyklat och sånt med både luan och ngoc. Cyklade typ näästan varje dag. Nu har vi våra vespor och vi klarar galant med vepsor också och snart har vi ju bilar också :O ! haha, nåja. Han har hittat till gänget igen och nu har vi festat med varandra en hel del. Men hoppas våår vänskap håller =)


3. Ngoc Nuppe Nguyen (-92)

Nuppe, som vi kallar honom. Han är ju ett år äldre än vi andra. Men fortfarande den "stylish" killen. Han har jag känt sen liten, var inte med han så mycket den lilla tiden. Samma som dom andra så började vi hänga på högstadiet. 2009 gällde då för alla vi tre (ngoc luan & jag) bästa tider med er då? :) Fortfarande, han är den som får körkortet först! vår vänskap håller noog, lr hur? ;D


4. Thu chipchip Dinh (-93)

Tjejen jag alltid umgått med. (vet ej om man skriver umgås/umgått sådär who cares). Ja, känt henne som längst då eller? Har alltid "misshandlat" henne när vi va liten, mest jag och Luan. Har alltid varit grym med henne heh. Nu är vi ett gäng och umgås med varandra, snackar med varandra och allt. Världens bästa gäng typ. Har gått i samma dagis ända upp till gymnasiet med henne. Första året på gymnsium med henne känns bra! Ska se nu bara om vi kommer att gå skilda vägar när vi blir äldre.. Men vänskapen är alltid kvar, right?


+ medina, men jag har ingen bild på henne i usb-sticken, plus att jag sitter vid lillebrors data nu också. Laddar upp henne en annan dag, eller senare idag

ayo technology

Regn imorse. Skitäckligt väder. Som tur räddade Thu min dag, eller hennes morsa skjussade oss till skolan. Missade med morsa och bror, hehe. Hade franska, glömde visst boken hemma på nytt. Sen efter franska, finska. Hm, förhör imorgon. Hjälp? Sen fysiken, tråkigt. Men börjar fatta lite smått nu, som tur! Efter fysiken hade vi historia, satt bara där och ritade. Sen bildkonst, häärlig feelis att bara sitta och rita medan musik är på. Mm. Nu är jag hemma och har just ätit yoghurt. Vet ej vad jag ska göra ikväll. Säkert plugga till finskan och kolla på "Grey's anatomy"!

bra låt ;)
Katerine – Ayo Technology

another boring day

RÖDA VECKAN är här. Verkligen tråkgit men ändå skönt. Ni kan väl gissa vad det är också? Humörsvängningar är på gång nu, de som är med mig i skolan blir utsatt för det och jag tycker inte synd om er för ni är väl så om det är röda veckan för er också? hihi, men snart är det slut! Då blir jag den crazy-underliga-jag igen. Ännu en tråkig skoldag. Denna var superlång. Skolan från 08:50-16:00. Trodde jag kom försent till skolan men isåfall skulle det vara med flit. Vaknade kvart över 8 och ändå hann jag till skolan. Lite 2-3 minuter över när lektionen börjat. Men Bertil verkade inte vara på plats. Då kom man i tid. Sen skolan slutade har jag bara varit här hemma. Inget speciellt. Varit och handlat med morsa bl.a olja till vespan och mat! Nyttigt, massor med yoghurt & müsli! Nu sitter jag här då. Ska väl ta en dush snart och sen blir det desperata husfruuar!

 

BIG BANG HELL YEAH

Last farwell (remixx)


whatcha say

Har rekordpluggat idag. I en och en halvtimme på matematik och fysik. Rekord ja! Emilia var hit en sväng efter kokkosbollar hon beställt av mig. Ska väl snaart gå och sova. Eller ska titta på teve lite först (;


 


Jason Derulo - whatcha say

drug and everything

Hamnade i vörå igår. Hm. Ganska chill va de där och jag och Hieu satt och kolla film, annars har vi bara suttit och snackat mest. Värst var det att äta middag. Viet satt och skämde ut sig och hade snack med han Binh. Vi (jag&hieu) åt d snabbaste vi kunde och gick därifrån. Jag kom hem då rrunt 9-10 tiden. Sjussade hem nåån till vasa. Sen hade jag inga läxor gjorda =)

IDAG:

  • varit i skolan
  • varit på deee trögaste och hemskaste skoldagen ever.
  • varit på innebandy, sög hästkuk.
  • har varit på träningcykel typ i 15 min. klara inte av det längre..
  • fått mina bilder som kommer nu! (rulla neråt för att se bilder)

 


 

 

Har ju som sagt vart till fagerö i lördast. Hm, förfesten var bra fast vi va liite. Sen fagerö så va väl  helt okej, jag var åtminstone inte mig själv. Jag var ej drunk eller nykter. Där mittimellan och sen var jag inte så jätteglad heller. Vet inte varför men kvällen slutade med att vi hamna i teboil en stund! Nu kommer lite bilder från förfest

 

såå sudddiiigttt -___- *

hannesio, me und boollshit

hittade domdär snygga glassögona hos Luan, skitgamla kan jag förstå :D

hardcoore!

body guard

5.9 - Blev jag fotad ! haha, kolla minen asså =)
Säsongsavslutning

 


skolan

Sitter i skolan nu och har 15 min rast. Har verkligen tråkigt, ska kanske på innebandy om jag orkar. Men knappast kommer jag att orka. Eftersom ja mår skit blä. Ska logga in på FB nu, uppdatera mer senare. Kommer också in bilder från lördagskvällen/natten.

vörå

Sitter hos Hieu nu, kom hit för en stund sen. =)
skriver mera sen när jag kommer hem.

grattis

Gud vad det är trögt, tiden går ju inte ens snabbt.. Väntar och väntar nu tills klockan blir 5. Har inte tålamod lixåm! Men jaa, nu stack jag. Ha en bra lördag

Btw, Grattis Dennis Antfolk :)

fagerö

Äntligen lördag! Vakna runt 11 av Ngoc's sms. Sen var det bara att stiga upp. Nu snart ska ja gå och göra nått annat, sen ska ja fara och handla nått smått och gott! Sen ikväll blir de ju fest som sagt ;)

021009

Kom just hem från café. Har varit med Emilia, Luan, Ngoc, Nygård och Hannes. Stack till moster senare idag, sen började ja vandra mot emilia, sen stack vi till simhallen och va där me dom resten då. Sen for  vi in ti näsby och hamna då i café. Lira gh. Jättelängesen man spela. Härligt att spela gh på nytt, eller ja spelar ju int 24/7. Spelar ju bara då ja e där heh.

Städning avklarat. Blev inte som jag trott meen får duga! Imorgon bär det åt fagerö. Längtar ! =)

Jag har itne laddat upp bilder på länge, så ja laddar upp en bild eller två från då vi var till helsingfors med mina föräldrar.

9-10 augusti

från vänster farsa - jag - morsa - bror - kusin - faster - kusin2 - thu ;)


jag och thu ;) - för 3:dje gången ?


myyysiigt

städning

Sköönt att mitt rum är städat. Det är bara garderoben som ska städas nu! Annars har Viet sköts sig, han har faktiskt varit aktiv idag. Det trodde inte jag.. Ska väl åka iväg och köpa hem mat. Farsa har åkt iväg ner till Helsingfors. Hemma återstår jag morsa & viet. Ska gå och städa ut det sista och sen går jag och handlar lite mat.

birthday sex

Jeremih - birthday sex

covered by Huu

As bra låt, as bra cover! Lyssna!

 


dagsverk

Inspelning 2 som var igår då. Spelade in med skolmussikåren, typiskt pga av mig hehe. Sen efter hade vi övning. Ganska chill faktiskt. Sen for ja hem och va me Luan, ngoc & Hannes. Va till Teboil en sväng sen for vi hem, fröös ihjääl mej när ja körde hem. Kaalllt! Som sagt, 2 oktober idag. Är ledig för dagsverk.

Ska städa hela huset med lillebror idag, får se om han orka göra något hehe =)

RSS 2.0